Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek
s chutí i vůní sem spokojen, nebejt tomu tak, tak AH nejedu...myslim že tyhle hnojky i docela odpouštěj vysoký EC a jen tak se jima kytka nepřehnojí....(hlavně v hydru)
Párkrát sem měl tu čest se zhulovat s kolegama, který měli stejný geny jako já, ale odpěstovaný na jinejch systémech a hnojkách...mno a taky mi to chtnalo a vonělo.....prostě, když třeba někdo vytáhl S.A.G.E. pěstovanou na jinym systému i jinejch hnojkách, stejně sme v tom poznali tu s.a.g.e. chut a vůni a takhle to bylo se všema modelama....vlastně se mi ani nestalo, že bych někomu kdo pěstí jiný hnojky než já a pěstuje v jinejch systémech, nikdy neřek, že mi to nejede zase nadruhou stranu sem hulil s velmi skušenýma kolegama a skvělýma grouwrama, takže ty si s tim taky vyhráli no......Ti co semnou hulili ví okom je řeč mno mohli bysme zase někdy pokoštovat ty naše vzorky
Ale jako každej má svoje skéro nejrači i já a je mi jasný že takhle to cejtí každej
A taky záleží na tom jak dlouho a jak precizně necháš skéro proschnout ....model kterej si prosichá v ideálních podmínkách 3 měsíce, se změní v něco tak chutného a voňavého, což bysme mohli probrat jen u brka toho dotyčnýho modelu
Ještě přihodim smokereport na Mental Floos, který tu asi moc reportů nemá, tak koho to zajímá - info
hodně hodně zemitej smell, přirovnal bych tu vůni snad jen k modelu S:A:G:E: ale je to ještě víc hliněný a žádnej hašiš.........lidi s kterýma sem to hulil a ukazoval jim Mental Floos(podotýkam, že lidem neřikam že pěstuju ani jim neřikam názvy modelů) mi na tenhle model řikali, že konečně taky někdo z jejich okolí přines bio kuřivo naprostá většina lidí co MF viděli a zacejtili, si mysleli, že to je z hlíny, protože to tak smrdí hlínou, že nevědět, že je z rohoží tak bych tomu věřil taky
zhulenost neni nijak výjmečná spíš uzemňující a moc se mi po tomhle modelu nechce ani nic dělat takže do práce bych ho rozhodně nedoporučoval palice zase nijak zvláš tvrdé nebyly zato orosenost prvotřídní, model je v suchym stavu skoro až
"doběla", jak je osypanej! výnosově tuto odrůdu hodnotit nemohu, páč z jedný kytky se prt pozná...
Myslim že když hary viděl fotky a kecal sem s nim tak to určil na pheno2
zatim