Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nějak si nejsem jistej jestli to opravdu je SS a K2, když ta K2ka se bude počítám tak za dva týdny sklidit. A ten skunk vykvetl taky nějak brzo.
Včera mi říkal náš čur*ckej soused že jestli to okamžitě nevytrhám tak na mě zavolá cajty. Nevím co ho to zas popadlo. Minule nám chtěl propíchat gumy na autě protože mu to naše auto smrdí, rozstříhal nám plot že mu to zavazí, zabil sekerou jednoho mladýho moráka a tak, prostě magor. Tak jsem zvědavej jak to dopadne, protože nic vytrhávat samo nebudu.
Původní příspěvek od John.Mall Tak nějak si nejsem jistej jestli to opravdu je SS a K2, když ta K2ka se bude počítám tak za dva týdny sklidit. A ten skunk vykvetl taky nějak brzo.
Včera mi říkal náš čur*ckej soused že jestli to okamžitě nevytrhám tak na mě zavolá cajty. Nevím co ho to zas popadlo. Minule nám chtěl propíchat gumy na autě protože mu to naše auto smrdí, rozstříhal nám plot že mu to zavazí, zabil sekerou jednoho mladýho moráka a tak, prostě magor. Tak jsem zvědavej jak to dopadne, protože nic vytrhávat samo nebudu.
Njn. to sou ty vymytý mozky co nemají tušení o co de a informace mají jen z TV. Btw. měl bys ho zkusit informovat o léčivých účincích cannabis (třeba mu zkusit strčit do schránky aktuální výtisk konoptika). At se daří a doufám, že kosit budeš ty.
Takže, chuja starýho a pi*u stařenčinu, neboť, a možná mi to nebudete věřit, co se nestane, požár zaplane a to se taky stalo a vše při nedávném nadělení lehlo popelem. Takže mám hovno a oči pro pláč a tak. Tož zase za rok.