Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuz. No tak jsem konecne sehnal molitan, takze se pustim zejtra do toho tlumiče. Jenže už to bude komplet a ja nemam co tam strcit pod lampu tak když tady bude někdo ochotnej, tak se s nim rád domluvim. Do ty doby si tam dam rajcata asi
Cuz, tak jsem konečně dodělal ten tlumič, už to neni takovej rachot jen doufám, že se ufo nějak nebude zahřejvat a taky aby ten karton s molitanem nechytl od žáru lampy, ale to snad ne. tak tady mate foto a jestě jsem se chtěl zeptat kolik mam dát kytek, někdo radí 20 a někdo 10.
Můžeš jich tam dát 10 i 20.To záleží na tvejch požadavkách jak chceš aby kytka vypadala.Jestli chceš malej keříček tak jich tam dej dvacet a jestli chceš mít pořádný habány tak jen 10.Takže to vlastně záleží na tobě pěstu zdař
Ahoj ahoj ahoj, tak jsem tady dlouho nic nenapsal, protoze řízky nic, ale dneska konečně pro ně jedu. Bude to nějaka Mandela, tak jsem zvedavej. zatim cus
čus, tak kytky uz jsou ve skříni. 9x mandela a 2x bíla vdovka, časovač je nastavenej na 20:00 a vypnutí ve 12, takže jsem zvedavej jestli nevyhoříim . na rúst asi hnojit nebudu, začnu az na ten květ, jinak doufam že do pondelka vydržej kytky s vodou PH 6.8, . a kdyztak jestli nekdo poradi jak casto mam zalejvat, jestli jednou nebo 2x denne a jeste kdy jestli po zhasnuti nebo pred. predem diky a vecer hodim fotky.
Ve FAQ je to všechno popsaný.
Ale někde jsem četl, že malé rostliny se mají zalévat jen jednou denně před vypnutím lampy-tuším .A pak postupně přibírat cykly podle potřeby kytky.
Pěstu zdar
zdrawim tě skejte, myslim že máš ty hodiny nastavený na 16/8, a ne 18/6, jestli máš strach že vyhoříš tak si pořid přepětovou ochranu , nestojí ani kilo. já zalejvam jednou denně před vypnutím
plech ja vim jsem idiooo. uz jsem to preladil na 14tou Jinak jedna kytka uz mi chcipla , taže 10ks a dvě musej jestě bojovat, hlavně to ted zalejvam spatnou vodou, tak doufam že to vydrzej do pondelka nez koupim ph- Jinak vsem dekuju za pomoc jdu to vyfotit.
PLECHH no proste jsem ji zasadil do hliny a nemala jeste videt koreny z ty rw kostky. a mozna měla malo vody, jako porad ji tam mam, ale asi to neprezije, do toho jsem ji jeste utrhl ty uschli listy
Ahoj ahoj tak konečně jsem se přemohl a posilam photo, mam i malej problem kytky, maj skrouceny listy, a jsou jakoby nažloutlí, neví někdo čim to muže být? vlhkost drzim kolem 50-70 vim ze to ma bejt 60 ale nemuzu tam kazdejch 5min strikat rozprašovačem. připada mi jako by usychaly nebo
kytky utrpěly stresový šok, zalejval si je nějakym hnusem a to se jim nelíbílo, a vypadá že furt nelíbí, mám ve skříni stejnou vlhkost a vede se jim dobře, tim to určitě nebude.
Ale řekl bych že nemají rádi krátkodobý změny klimatu a ph, je lepší držet stabilní vlhkost, teplotu i ph v půdě než jim to měnit tak jak to zrovna jde.
No uvidíš no myslim že to zvládneš, hlavně už zalévej jenom dobrou vodou.
Jo a zkus poslat trochu víc fotek ať víme jak to vypadá. 600kilo už je slušná wattáž.