Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Masterkush, uz tu byl loni a porad mi stejne chutna. A pristi rok bude taky :-) Mocne high, na indiku dobre ovladatelne a ciste. Material ma po ususeni takovou specifickou vuni, tezko se to popisuje, trochu i takova zatuchla, ale pekne :-D
Genetika kmene Zulu, od World Of Seeds. Mam docela radost ze to dozralo relativne v pohode, jen malinko plisne nakonci. Od zacatku (i v rustu) melo jinou vuni nez ostatni kytky. V kvetu vonelo dost silne. Sklizel sem nak zacatkem listopadu posledni kytku (prvni skoro o 14 dni drive). Palice byly cely takovy bilo-zeleny. Po usušení jsou ty palice celkem male,ale opravdu hodne tvrde. Pri drceni v drticce se clovek celkem zapoti :-D Mel sem dva phenotypy : 1. dokvetl drive a mel tvrdsi a plnejsi palice a 2. dokvetl pozdeji, a jakmile zacla trochu zima tak zfialovely listy.
High je sativove (este aby ne) a hodne silne, trva dost dlouho.
Kral letosniho growu co se kvality tyce :-)
Shaman je presne takovy jakeho jsem ho ocekaval :-) Jak uz tu mnoho lidi pise je treba ho zastrihavat, coz sem ja neudelal, ale nevadi,priste se polepsim. Mel velky mezery mezi patrama. Kvety na kytce byly takovy stribrny, leskly se trochu do modra. Skvela vune. High je energicky,bez nejaky unavy na konci. Velmi sem si ho oblibil,bohuzel uz z nej skoro nic nezbylo.
Samozrejme nezklamal. Letos ale nebylo to pekne fialove pheno.
Durban se svou typickou durbanovitou chutí, vůní a nevim čim všim este durbanovitym si nasel na me zahradce pevne misto. Asi za to vdeci jihoafrickym genum :-) Sklizel sem ho ze vsech kytek nejdriv, zadna plisen, pohoda :-)
Slyšel sem na ni chválu i hanu, a tak sem byl velmi zvedav co mi vyroste :-)
Kvete celkem dlouho,sklizel sem nak koncem října. Trochu me ale zarazilo ze mi z 10 kytek vyrostly jen 3 samice,ale to se asi stava :-D
Problem s plisni nebyl, palicky sou vzdusnejsi ,jak uz by se od takovedle genetiky dalo cekat (myslim ze to je Oaxacan Sativa X Hashplant, kdyztak me opravte). Chutna limetkovite s naznakem este naky chuti (mnamka) , kterou nedokazu popsat, voni stejne. Povzbuzující energické tvořivé high. Bohuzel kyticky sem mel maly,tak nemuzu popsat ony halucinogenni stavy o kterych sem slysel po vykoureni vetsiho mnozstvi, casem mozna doplnim. Paličky se tváří nenápadně,ale to nic neznamena.
Tahle odruda se mi moc libila az do podzimu,pak mi asi pulka zplesnivela. Mensi palicky,ruzovo hnedo fialovy. High celkem silné, hybridni (ani sativa ani indika). Vůně zemito-kořeněná.