Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stínítko je z plechu na pečení obablený alobalem (není to nejlepší, ale nenapadlo mě jiný řešení) a není problém udělat ty boční strany.
Vyštrachám tedy jiný patice na žárovky pro horizontální upevnění.
Ofuk - 12cm PC ventilátor
Odtah - 12cm PC ventilátor
PS - koupil sem zeminu - Agro Universal
a hnojivo - Agro universal (kapalný)
Rozhodl jsem se udělat nový stínidlo a s tímhle skoncovat. A při tom mě napadla jedna věc - co kdybych dal na boky a dozadu boxu zrcadlo ? Nebylo by lepší než jen ta bílá barva ?
Kam byste mi doporučily větráky ? Na boky nebo na zadní stranu ?
Koupil sem new stínidlo a konečně mám semena, dal mi je týpek v Grow Shopu, říkal že to je skéro, ale nevim - uvidíme
Už sou ve vatě a klíčí tak doufám že do 2 dnů budou v hlíně a hezky porostou
Vypadá to slušně, o dost líp než předtím . Ještě by to chtělo pořešit ventilaci(řekl bych, že ti tady bude stačit odtahový a ofukový pc větráček a nějaký pasivní přítah).
Podle fotek to moc poznat nejde, ale připadá mně, že by se tam klidně vlezl ještě jeden květník, pokud pojedeš scrog, tak by ti to pomohlo k lepšímu zaplnění prostoru
Díky ... PC větráčky tam budou určitě jeden bude hned u květníků a druhý asi na stropě nebo na zadní straně. (radí mi uživatel pan.smakovicka a tímto mu děkuju) ...
Jak pasivní přítah ? jako bez větráčku jen nějakou "díru" ?
A možná tam hodím ještě jeden květník, ale menší ...
jesi se ti tam vejde stejne velkej, tak nevahej, alespon usetric cas na rustu a budes sklizet drive...
Provazek muze bejt jakejkoliv...
Kliceni: mslim ze nepotrebuji prime svetlo, i kdyz svetlo obecne vnimaji i seminka. A pozor na vatu, lepsi nejak toaletak nebo tak, tam ti tak ten korinek nezaroste!!!
Ok ještě splašit pár větráčků - mám jeden 8cm modře podsvícenej - nebude to vadit - dám ho na odtah (zatim) a pak dodám 2x12cm
Letim do zahrádkářství - večer dodám fota i se sítkou ...
EDIT: s těma utěrkama to vypadá pěkně, skusím to mám ještě 7 semínek tak když se nechytí tak skusim další...
Ciao, k tomu podsvietenému vetráku:
To svetlo bude vadiť, rastliny by mali mať tmu, inak budú stresované, jedine že by sa vetrák vypínal na noc.
Veľa zdaru.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
S tím větrákem sem to už vyřešil - prostě ušmiknu přívod diodám.
Výplet už mám hotovej (je to jen tak na chvíli, ale bude stačit, než příjdu s jinym nápadem )