Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pestouniii
Proč by měl být preventivní postřik na škodu??
ekologie ...
citace:
Nedávám rohože na 24 hodin páč je to podle mě zbytečný ...
mýlíš se ... fakt na tom záleží (pokud nevíš proč, rád Ti to napíšu, i když je to tu na Groweru asi 10000000krát)
citace:
Víš připadáš mi jako buzerant - co tady balí další growery na sví úžasný vědomosti!!!(který ani nemáš) Plus ta tvoje fotka - to je Vojta Kotek? Jen jsi mě tohle téma zasral.
to chceš aby Tě každej chválil jakej seš borec???? Tvoje výsledky mluví o opaku .... všechny Tvé reakce na kritiku spočívají v tom, že začneš dotyčného urážet - aby taky ne, když nemáš argumenty, že.
Přijde mi, že jsi buď ultranevychovanej člověk, nebo patnáctiletej rozmazlenej fracek ..... nebo oboje
hehe ekologie?? jdi se s tím bodnout, já ten obor chvíli studuji, tak mi neraď něco o ekologii pochybuji že zrovna ty víš co to slovo znamená... tohle by mohlo být samostatný téma někde v kanále a ne v indoor galerii.
joo budu jedině rád, když mi napíšeš proč na tom záleží! já jsem ještě žádný rozdíl totiž nepoznal!! a taky by jsi rovnou mohl napsat kolikrát jsi jel rohože...
uraženej nejsem, akorát mě ty vaše posraný rady občas naserou a říkám si jestli má vůbec cenu něco sem dávat. Když se zeptám tak mi stejnak na to neodpovíte(samozřejmě až na malé procento a těm děkuji)!!! Neson - kdybych to bral do detailů tak ty by jsi měl držet hubu v první řadě... Moc dobře si vzpomínám jaký jsi mě radil sračky ohledně pěstování a už tenkrát jsem ti říkal ať jdeš radit o dům dál. Já nepotřebuji žádnou chválu ale taky nepotřebuji zasírání tohoto tématu
Nemám asi tolik zelenejch puntíku jako 36 a další ale i přesto nepotřebuji Vaše zbytečné rady okolo zvlhčovaček, toho že nevím jak hnojit atd... Poznal jsem growery co tady mají jednu nebo dvě karmy - podle Vás by to byli neschopové co potřebují radit a zase radit ale když je poznáte dojde Vám jak jste omezení...
Možná, že moje vyjadřování se někomu nelíbí. Ovšem ani bych nečekal, že se každému bude líbit, ale co to má společného s pěstováním? Zkuste se trochu probrat, připadáte mi jako socani, kteří se hned do každého pouštějí za to, že si něco dovolí říct členovi s vyšší karmou
Takže pánové máte prostor mě podělit o Vaše vzácné zkušenosti. Rád bych totiž věděl jaká bude lepší výbojka na květ - GIB extreme output nedo od Nurturelite super hps?
Poslední věc, když si na tom tolik zakládáte tak Vás teda slušně prosím, aby jste si promazali svoje příspěvky.. Jestli jste si totiž všimli tak to tady bylo celkem bezproblémů.
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Naposledy upravil pestouniii 13-05-2009 v 21:45 PM
teď jsem si toho všiml.. píšu tady že Ec je pořád stejný ale mám ho na 2, jinak tu barvu ztrácí jedna kytka která je hodně blízko u lampy, spíš to bude od světla
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
kuprikolem jsem stříkal ale tohle by tím nemělo být... spíš mě teď napadlo že kuprikol mohl způsobit hnědnutí listů s kterým mám problém, ale dával jsem ho asi před měsícem
Nazdarek kolego! fakt sis s tim vyhral,jen co je pravda. jen si myslim ze je tam toho moc. at se dari a dej vedet co chuti a vynosu se tyce. zatim kytkam zdar!
nééé že bych ty tvoje kytky nějak extra znala ale rozhodně ty moje Euforie jsou vyššího vzrůstu nez Shiva Skunk...
Euforie je spíš sativka, Shiva Skunk je 50%indica/50% sativa