Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x NFT 45l poprve, 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

9. den Kvetu Příspěvek č. 17

EC drzim na 1.0, ale drzi skoro samo, vubec neklesa
Ostatni je porad cca stejny.

Sit kterou jsem tam pred par dny dal, jsem dneska posunul trochu nize, pac NLka se vubec netahnout a vytvarely by kvety pod siti, coz nechci. Foto jsou prave hned po snizeni site, proto to vypada docela dost mrtve, jinak se kytickam dari dobre, kazdy den hodne prostrihavam, ale do vysky se moc netahnou, ted je velikost do 70cm. Krmeni taky moc necucaj, jak zminuju vyse, EC vubec neklesa..

Pred dvemi dny jsem se trochu vytopil, nastesti jen v HB, muzu byt rad ze tam to zachytny platno mam. Leva vana byla cela naplnena, koberec s korynkama plaval, prava vana byla naopak uplne sucha. Zpusobil jsem si to sam svou zapomnetlivosti(precerpaval jsem roztok z jedny vany do druhy kvuli ustaleni PH a zapomnel jsem hadici po 5 min vyndat).. hlavni je ze to vubec kytickam neuskodilo, ani jedny vane.
Horsi je ze jsem dneska svym padem poskodil 5 vetvi, 4 z toho jsem fixnul dlahou, ta pata byla bohuzel stata uplne.

Fotek jen 5 a bohuzel pod sodikem, nemam moznost fotit po vypnuti, snad pozdeji.
prvni dve jsou budouci kvety a ostatni celkovy pohledy

Old Post 25-04-2009 v 21:36 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

Karma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% PěstitelskáKarma uživatele Sod - 96% Pěstitelská

17. den Kvetu Příspěvek č. 18

EC - 1,1 a od zitra bude mozna 1.2
PH - 5.9 a od zitra bude na 6
Nejvyssi kyticka je MJ2 s 84cm, a nejnizsi kyticka je taky MJ2 a ma 50cm. (+taky jeden NL, taky 50)

Dnes jeste cucaji MR1, od zitra uz bude MR2
Kazdy den prostihavam aspon 10 listu, roste to strasne rychle.
Zatim to roste v pohode, zadny komplikace.

Mountain Jam - pheno 1 jede hodne dobre, rozvetvilo se fakt luxusne a udelalo dost dobre vrcholky, po prepnuti jsem musel odstranit hodne vetvi ze zpoda
- pheno 2 mam tri kyticky ktery jedou stejne dobre jako pheno 1 akorat se tak extra nevetvi, a pak mam jednu kyticku ktera uz je od zacatku nejaka cela zmutovana, celej rust se ji deformovaly listy jak kdyby bylo spatny PH, vubec nerostla, az pred a po prepnuti se vzpamatovala a uz je dohnat nedokaze, ma jen asi 4 vrcholky. (zatim nejde poznat ktery pheno je fial.)

Northern Lights - tri kyticky jsou aspon trochu vytahnuty(60-70cm) a ta jedna trochu stagnuje.. tuto genetiku bych kombinoval pouze s indikama, k sativam se vubec nehodi.

Jack Flash - nejlepsi kyticka co mi tu roste, krasne se vetvi, vysku drzi stejne velikou jako ostatni, a neni moc potreba prostrihavat listy, pac nedela takovy salaty, nejspis priste pojedu jen tuto genetiku, jako kolega WAMParjan

Jack herer- vyskove stejnej jako JF, jede v pohode, takovej standart

Uz aby to zacalo kynout, zatim jsou moc maly

Old Post 03-05-2009 v 19:45 PM
Sod je offline   Profil uživatele Sod   Find more posts by Sod   Foto galerie člena Sod   Click here to Send Sod a Private Message   Add Sod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sod
DONATOR

... Příspěvek č. 19

A dalsi..

Dalsi fota(10) najdete v galerii, nechce se mi prodluzovat thread o dva zbytecny prispevky

Naposledy upravil Sod 03-05-2009 v 19:59 PM

Old Post 03-05-2009 v 19:52 PM
Sod
DONATOR

25. den Kvetu Příspěvek č. 20

EC - 1,3
PH - 5.9 az 6
Vlhkost me trochu stve, je na 60-70% a nechce jit niz.

Na prvnich dvou fotkach jsou videt srusty stonku ktery jsem nedavno(16dni zpatky) omylem zlomil, fixnul jsem to silnejsi spejli, kterou jsem tam pripevnil izolepou, proto na te jedne fotce je.

Fotky jsou ze dneska pred a po zhasnuti.

Old Post 11-05-2009 v 19:05 PM
Sod
DONATOR

... Příspěvek č. 21

Makra... prevazne MJ, protoze NL maji mensi palicky, ale zase krasne sladce voni, a JF je daleko.

Old Post 11-05-2009 v 19:10 PM
Sod
DONATOR

... Příspěvek č. 22

Prvni tri fotky patri Jacku Hererovi a jeho zajimavym palickam, chloupky jsou silnejsi a kratsi.. nejake nazory?

Old Post 11-05-2009 v 19:14 PM
Sod
DONATOR

... Příspěvek č. 23

That's all.

Old Post 11-05-2009 v 19:16 PM
zelim
Nový Člen

Karma uživatele zelim - 9% Pěstitelská

Re: ... Příspěvek č. 24

zdravim holky vypadaj pekne akorat bych zvednul ec tak na 2

Old Post 11-05-2009 v 20:04 PM
zelim je offline   Profil uživatele zelim   Find more posts by zelim   Foto galerie člena zelim   Click here to Send zelim a Private Message   Add zelim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Re: Re: ... Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od zelim
zdravim holky vypadaj pekne akorat bych zvednul ec tak na 2

čágo a proč by jsi to delal? připadá ti že jim neco chybí?

Old Post 11-05-2009 v 22:49 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelim
Nový Člen

Karma uživatele zelim - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

na 25 den kvetu mi prislo EC 1.3 malo dal bych jim trochu vic zivin ale 2 je moc to sem prehnal

Old Post 13-05-2009 v 08:54 AM
zelim je offline   Profil uživatele zelim   Find more posts by zelim   Foto galerie člena zelim   Click here to Send zelim a Private Message   Add zelim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od zelim
na 25 den kvetu mi prislo EC 1.3 malo dal bych jim trochu vic zivin ale 2 je moc to sem prehnal

A jedeš taky NFT se stejnyma genama na metropu? Pokud jo tak tomu solíš zbytečne moc a doporučovat přidej aniž by jsi napsal důvod není moc košér.

Za blby rady se red cube rozdávají raz dva

Old Post 13-05-2009 v 09:39 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Citace:
"zdravim holky vypadaj pekne akorat bych zvednul ec tak na 2"

Mno take si nemohu odpustiti pripominku...

Kdyz nevis o cem mluvis tak radsi nic nerikej

S Metropem by jsi se nikdy a to ani v konecne fazi kvetu nemel dostat na 2.0 chytraku

Je sice otazka do jake miry jsou Metropy kvalitnejsi a cistsi od chloridu, ktere se pouzivaji k vazani mineralnich soli nez konkurence, ale jiste je, ze dle rady vlastnika Metropu by jsi se mel pohybovat max. mezi 1,4-1,8 ...
Nicmene i u jinej hnojek mi v teto fazi EC 2.0 prijde jednoznacne prehnane (to je ovsem ryze muj subjektivni nazor, treba Manhunt soli o stosest a nejen, ze mu to nechcipa, nybrz krasne jede .)

jinak ty kyticky zatim vypadaj moc pekne a s tou vlhkosti si zatim nemusisi delat zadne starosti ... ted je venku vetsi mokro, ale za 14 dni tomu muze byt uplne jinak a do mesice na 12/12 by ti pri 60-70 procentni vlhkosti plisen rozhodne zatim hrozit nemela, jestlize ms v roomu cisto

Old Post 13-05-2009 v 10:00 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od Hellboy
Citace:
"zdravim holky vypadaj pekne akorat bych zvednul ec tak na 2"

Mno take si nemohu odpustiti pripominku...

Kdyz nevis o cem mluvis tak radsi nic nerikej

S Metropem by jsi se nikdy a to ani v konecne fazi kvetu nemel dostat na 2.0 chytraku

Je sice otazka do jake miry jsou Metropy kvalitnejsi a cistsi od chloridu, ktere se pouzivaji k vazani mineralnich soli nez konkurence, ale jiste je, ze dle rady vlastnika Metropu by jsi se mel pohybovat max. mezi 1,4-1,8 ...
Nicmene i u jinej hnojek mi v teto fazi EC 2.0 prijde jednoznacne prehnane (to je ovsem ryze muj subjektivni nazor, treba Manhunt soli o stosest a nejen, ze mu to nechcipa, nybrz krasne jede .)

jinak ty kyticky zatim vypadaj moc pekne a s tou vlhkosti si zatim nemusisi delat zadne starosti ... ted je venku vetsi mokro, ale za 14 dni tomu muze byt uplne jinak a do mesice na 12/12 by ti pri 60-70 procentni vlhkosti plisen rozhodne zatim hrozit nemela, jestlize ms v roomu cisto

Tak s tím se nedá nesouhlasit.

Poslední kolo v EaF sem mel nejvíc do 1,5 a tohle kolo bych nechtel jít přes 1,2 a zatím mi od kytek nepřišla žádná stížnost Jinak mi přijde že s metropem kytky na finalním proplachu se pozdej zbavují živin(žloutnutí listů nebylo tak rychly) a nebál bych se proplachovat o pár dnů dřív než s jinyma hnojkama...

Kytky vypadají dobře i s ec 3,0 (vlastní zkušenost z dripu) ale nemyslím si že je to ku prospechu-vypadají dobře i s ec 1,6 ale každej vidí velky ec=velky pálky

Old Post 13-05-2009 v 10:51 AM
Sod
DONATOR

Příspěvek č. 30

Diky moc za vysvetleni kolegove, souhlasim s vami, doufam ze jste mu neprispeli na zminovanou "red cube", nechci aby kvuli prispeni k menu threadu byl za blbce
Jinak Macho, o tom proplachu si s tebou musis jeste pokecat, chci to nechat co nejdele na hnojkach at to kyne co nejvic, podle me nevadi ze maji zeleny listy, hlavni je aby nebyly citit hnojky, a aby to neskrabalo
Jeste neco, nema nekdo nejaky vychytavky v kvetu na Metrop, treba pridavat vice AB, ci CG?

Old Post 13-05-2009 v 18:53 PM
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ahoj,
trochu jsem si Zelimka delal srandu, ale nedivim jediny duvod pro mu davat red cube zadnej ucenej z nebe nespadl a to plati i pro me

Jinak ohledne EC se snazim pouzivat nasledujici strategii:
V zavislosti na velikosti kytek, vlhkosti a teplote a dalsich faktoru kytky vyparuji ruzne mnozstvi vody a tim vznika podtlak, kterym pres houbycky na korinkach tahaj ziviny s tekutinou do nadzemni casti kytky, to je nam asi vsem celkem jasne tak kam tim mirim ?

V zavislosti na tom, kolik zivin v porovnani s vodou bastej se da zhruba urcit idealni EC (samozrejme, ze mikroorganismy v substratu ci symbioticke houby na korenech take vytvareji nejake odpodadni latky pri stepeni prvku, ale to ja nedokazu posoudit) z odpadniho EC nebo i v cirkulaci - kdyz chtej vic vody, EC stoupa a voda mizi, Kdyz chtej vic zradla, voda mizi, ale i slabe klesa EC. Zrovna v dripu na rockwoolu mi prijde, ze to celkem funguje ??? co vy na to ? Neni to blbost ?
docela me zajimaj i vase nazory ....

Old Post 16-05-2009 v 10:58 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Hellboy
Ahoj,
trochu jsem si Zelimka delal srandu, ale nedivim jediny duvod pro mu davat red cube zadnej ucenej z nebe nespadl a to plati i pro me

Jinak ohledne EC se snazim pouzivat nasledujici strategii:
V zavislosti na velikosti kytek, vlhkosti a teplote a dalsich faktoru kytky vyparuji ruzne mnozstvi vody a tim vznika podtlak, kterym pres houbycky na korinkach tahaj ziviny s tekutinou do nadzemni casti kytky, to je nam asi vsem celkem jasne tak kam tim mirim ?

V zavislosti na tom, kolik zivin v porovnani s vodou bastej se da zhruba urcit idealni EC (samozrejme, ze mikroorganismy v substratu ci symbioticke houby na korenech take vytvareji nejake odpodadni latky pri stepeni prvku, ale to ja nedokazu posoudit) z odpadniho EC nebo i v cirkulaci - kdyz chtej vic vody, EC stoupa a voda mizi, Kdyz chtej vic zradla, voda mizi, ale i slabe klesa EC. Zrovna v dripu na rockwoolu mi prijde, ze to celkem funguje ??? co vy na to ? Neni to blbost ?
docela me zajimaj i vase nazory ....

Jasne že to takhle funguje,hlavne dost zvyšující ec je už dobrá známka že je více žrádla než je zdrávo.Ono to samo dost záleží na použitym systemu,kolik je litrů na rezervoar...

U cirk.systemu je dobře poznat když se solí dost na konci(kytky už žrádlo nepotřebují a nevyžírají) že už ec leze nahoru.Ono težko říct kdy kytky dosáhnou maxima svojí nenažranosti,od te doby by to pak chtelo ec zase tlačit dolů.Skoro každej to deláme tak že dosáhnem nejakyho maximalního ec a pak už se začináme s finalním proplachem.

Nejlepší je samo situace kdy pH a ec drží a jen se snižuje hladina roztoku

Old Post 16-05-2009 v 11:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás