Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po chvilce přináším opět nové foto již už vyrostlých rostlinek ze semínek, navíc v sobou budou nejspíš 3 řezy Himalayan Goldu tak jsem velice zvěav pomalu přemýšlím že bych začal trošku hnojit..
sakra to je dobrej napad s tou kleci :-D papouscio uz umreli nebo co? ja ted pestuju poprvy a mam to taky brutalne vytazeny ty kyti ale kdyz to pri presazovani zahrabnu jako ty tak to bude ok ne? jinak to vypada moc pekne.Ja se ale chystam hnojit jenom organickejma hnojivama mam rad prirodu :-D
jo,kytky budou v pohodě když je takhle zahrabeš.jinak mám ještě v zásobě kozí podestýlku,tak zkusim u jedný kytii až budou venku vysadit plagron a budu hnojit jenom tim.
takže bohužel,dneska jsem našel 4 samce..nechápu jak je možný že se to dá poznat už teď když ostatní poznávaj až o dost dýl..je to vůbec možný nebo jsem se spletl??