Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
For sejfmen: Ses vazne tak hlooupej?... Zacina myslis ze ma doma neco cim muze merit EC vzdyt poradne nevi co to znameny a osobne si myslim ze ty taky ne. A docela dost by me zajmalo scim ty ses osobne setkal. Regl ses tady precetl sis neco cemu vubec nerozumis a radis. Zdrz se prosim te!
protože to je TROTL kterej vsechno ví ale doma jede šalvěj
for LEITO:ja kdyz začínal tak sem EC metr mel ale ty si proste superpestitel.tak sem teda piš jenom ty.
pak smažu
Cus lidičky dneska sem přepl na květovou fazi po 17dnech rustu,kytka vali jako zvody tak doufám že zanedlouho bude zas nejaká ta nova fotečka do zbyrky:-)
For Leito:neser se do mě ani do Sejfmena nikdo se tě neprosil abys mě nebo Sejfmena ponižoval.Chtěl jsem jenom poradit a ty si mi stejnak neporadil tak se ani na mou Kytičku nedívej a nepiš tvy sračky sem!!! nikoho to nezajíma(hlavně mě)Jo a pro zajímavost by mě zajímalo jestli když si začínal ty!!!tak si na poprvé měl všechno vychytany že:-)