Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud chceš jet bez hnojiv, určitě by finální produkt nemusel být špatný... ale pokud necheš hnojit chemkama, z důvodu finální chuti či obsahu pesticidů...doporučil bych ti aspoň v květu přihnojovat Guanem, mně se osvědčilo guano kalong NPK 2-15-2. a určitě se ti kyti odmění a bude to bio. JIank pokud chceš i přesto jet bez hnojiv royality mix je dobrá volba, ale přece jen ten fosfor bych tam dodal v květu už jen kvůli kvalitě výslednýho produktu. Jinak pokud bys zkusil guano, uriště bys nelitoval, chuď je nejlepší jinak taky přeju Good luck
no pěstování bez hnojiv není blbost zvlášt v hlíně mám o tom celou knížku ( i lovit ) ale chce to si namíchat vlastní substrát a hlavně !! přesazovat přesazovat přesazovat . . . na místo hnojení . .
to jen tak zatím a hodně štěstí
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Pic! Bez hnojiv, tak to čumim že se to vyvedlo, abych pravdu řekl tak sem tomu moc nevěřil. Prosím tě, jak velký ty kytky sou a jak velký byli když si přepínal popř. po kolika dnech si přepínal? Dík!
[QUOTE]Původní příspěvek od Polikač mečů
[B]Pic! Bez hnojiv, tak to čumim že se to vyvedlo, abych pravdu řekl tak sem tomu moc nevěřil. Prosím tě, jak velký ty kytky sou a jak velký byli když si přepínal popř. po kolika dnech si přepínal? Dík!
Cau.
velky tak okolo 50cm.prepnuti 15az20.4dni pod zarivkou 6dni pod velkou,takze jsem je prepinal po 10dnech.
Původní příspěvek od Ono Nasadili ste mi chrobáka do hlavy. Zostáva mi asi mesiac kvetu a uvažujem o tom, že by som niektoré presadil, ale nechcem riskovať stratu.
Pokud to máš ted ve velkych kyblech (kvetníkách) tak to na mesíc už neřeš.
To přesazování je myšleny tak,že jak kytka vyžere hnojky z hlíny ve které je,přesadí se zase do další nevyžrané (samo možnost dodat guano,wurmhumus,kostní moučku...)
Byla by to drbačka,ale jde to (na icmagu sem tuchám nejaky takovy thready videl)
No mám ich v 6,5 l, ale už sú korene kompletne prerastené a hnojivá na hlinu (HESI) sa mi celkom nedarí dávkovať pre kokos, preto som chcel práve tie živiny čerpať z pridanej hliny. Ale ako píšeš, asi ich už nechám tak a posnažím sa vychytať ešte dávkovanie. Zdá sa mi, že s Plagronom som mal menej starostí, a to som ani neupravoval pH.