Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes prepnuto na 12/12.....celkem 32 dni rustu........ted tyden to mam v jinym sklepe a rozjelo se to jak prase, protoze v tom vlhkym sklepe byla hrozna ziima pres noc 10 coz bylo hodne malo............ted nemam k dispozici fotak takze fotky skusim zejtra nebo pozejtri.............jo a jeste jsem zjistil ze ta kytka ze seminka je samec ...na periode18/6 mi zacal nakvitat coz jsem nepochopil
ahoj, na plíseň to nevypadá-já ji měl a vypadalo to jinak...jakou máš vlhkost? Vypadá to na nějaký nedostatek-mrkni do FAQu. Světlé listí naznačuje nedostatek růstové složky-dusíku. Už jim solíš čistou H2O?
Je na čase řekl bych.. Jinak moc pěkné paldy Ať se ti daří!