Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Snad se nebudes zlobit, kdyz ti poradim, at priste neutracis zbytecne penize za green sensation, topmax od bb je taky zbytecnej. U vetsiny hnojiv je dokonce zbytecna slozka grow. Korenovej stimulator dejme tomu, ale ja uz ho taky prestal pouzivat. Vetsinou staci zakladni slozka + kdyz mas penize na nejakej kvalitni kvetovej stimulator + pokud chces utracet, nejakej ten enzym neni spatnej. Vyborny jsou od atami takovy ty CO tabletky. Driv jsem pouzival nepreberny mnozstvi stimulatoru a podpurnych prostredu, za ktery utracel nemaly mnozstvi financi, ale po par pokusech jsem zjistil jakou sem delal chybu, kdyz jsem mastil kapsy lidem, co to vyrabi. Cooltuba je naprosto zbytecna, kdyz koupis ofuk s klipsnou a pripnes ho nekam sikovne blizko k vybojce a namiris ho na ni, uvidis ze se dostanes jeste na nizsi teplotu, nez s cooltubou. Na 6kilko si to mohl nechat vic narust. Jinak moc pekny growroomek, tak preju skvelej a silnej kour, ale to urcite bude
Naposledy upravil peacetoall 07-02-2009 v 07:46 AM
Tak ještě dodávám fotky celku, dnes kytky dostaly jen vodu + GS
peacetoall: To že Top max je k ničemu jsem si už bohužel všiml, v tomhle kole ho doleju a nový už nekoupim, GS je při nejmenšim předražené PKčko- tzn k nicemu určitě neni- každopádně mám půllitrové balení a to mi ještě na nějaký ten pátek vydrží. Co se týče CT, tak o tom už je tady na g. diskuzí hodně a asi nikdy se všichni neshodnou- já ji mám jen v boxu na růst a tam mi pomáhá s udržením vlhkosti... nad 600w mi visi A-wing...
zdarec...
no plně s tebou souhlasím,co se týče tých sračiček,dříve jsem taky valil,kde co,člověk si to musí zkusit,že jeden povídal,hmm ee..
Něco pro lepší prokořenění,něco na listy,alespoň dvě složky zákl.hnojek,PK, ale FinSol používám,krásně se po něm barví kytky jak dojížděj a samozřejmě enzymy.
ono z tou tubou.No mě to nikdo nevymluví,že ta tuba je ke škodě,ono taky třeba předělat stínidlo,ty sračky co jsou u toho je škoda platit.
Právě to stínidlo se nesmí podcenit...
wing je krásná ale přeceněná,přechválená věc...
jinak vidím,že se ti vede,tak se těším,jak ti to bude pokračovat
zdarec....vazne myslis ze je gs hloupost?....jak sem ho zacal pridavat tak mi sisky pekne nakynuly a urcite by za nej nechteli skoro litr......ale pokud snim ma s spatne zkusenosti..... u me je zatim top start up ,bloom ,gloom crompax.pk13-14 gs a final myslim ze s timhle kytky dostonou skoro vse co potrebujou.....zpet k tvoji garden......
pekna ...mame to nijak stejne do sklizne sem zvedav jak budes mit toho wr a samozrejme tesim na smoke report
Čau, urcite si nemyslim ze by GS byla hloupost, ale priste uz asi koupim obyc PKcko a uvidím jaký bude rozdíl...
Jinak tě chci poopravit.. moje WR je white russian
Každopádně dík
Původní příspěvek od drd ....vazne myslis ze je gs hloupost
GS je trochu jiného složení než obyč PK,i když samozřejmě tyto prvky jsou obsaženy v nemalém poměru.
No já používám PK od plagronu a ještě loni jsem valil i tu jejich zelenou senzaci.Já nevypozoroval nic navíc,než když jsem round minule i potom valil PK(plagron) ve větších koncentracích na úkor klasického hnoje.
jejda tak viva la white russian......mno chlapi dali ste mi brouka do hlavy a prubnu do nekterych pk a do nekterych gs a do par oboji at mam sam jistotu dej pls priste k siskam neco na srovnani dik a pestu zdar
Jen jedna fotka celku z 48.dne... zítra budu asi hnojit naposledy a začnu čtrnáctidenní proplach.... Bohužel všechny WR mi začali žloutnout, naštěstí až ke konci, takže už ani nemá cenu to řešit...
pH 6
EC 2,2 (2ml/l grow, 5ml/l bloom, 1ml/l GS)