Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Fotogalerie 08 by RowdY
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
RowdY
Stálý Člen

Karma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ještě přidám jeden nepovedenej grow na stromě, vypadalo to ohromně, ale bohužel v letních parných měsících nám to uschlo - byl to první takovej pokus, s kterým bylo fakt hodně práce.. řízek chroniku

Old Post 19-12-2008 v 22:14 PM
RowdY je offline   Profil uživatele RowdY   Find more posts by RowdY   Foto galerie člena RowdY   Click here to Send RowdY a Private Message   Add RowdY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

v prispevku c.8 si ich velmi pekne otrhal, kolko ti to zabralo? pomohlo to?
aka to je odroda na tych foto? vdaka a k+ za pekny grow aj ked mohol byt od semienka a ete za to ze mas taky isty mobil ako ja :

peace

legalize it

Old Post 19-12-2008 v 22:15 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RowdY
Stálý Člen

Karma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% PěstitelskáKarma uživatele RowdY - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

strom další fotky

Old Post 19-12-2008 v 22:22 PM
RowdY je offline   Profil uživatele RowdY   Find more posts by RowdY   Foto galerie člena RowdY   Click here to Send RowdY a Private Message   Add RowdY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Jo a ještě tady mám jednu potvůrku jménem chronic na políčku jich bylo celkem 5, od dubna jsem se o ně staral, ale neuhlídal jsem opět srny tady u té co přidám fotku pěkně zlikvidovaly střední patra..U jedné okousaly celej stonek dokola, takže zahynula a ostatní 3 povalily na zem a mohly ležet přibližně týden, bylo vlhko.. Já jsem je sice napravil, ale už se to s něma jenom táhlo, plíseň je úplně zdevastovala a už nevyvinuly žádné větší palice, takže z nich skoro nic nebylo..

Old Post 19-12-2008 v 22:38 PM
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

To byla fuška :-D Snad jsem na něco nezapomněl, kdyžtak napiště kdyby jste se chtěli na něco zeptat.. Pokud budu vědět, tak vaše dotazy rád zodpovím Dík za K

Old Post 19-12-2008 v 22:56 PM
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od raStaVK
v prispevku c.8 si ich velmi pekne otrhal, kolko ti to zabralo? pomohlo to?
aka to je odroda na tych foto? vdaka a k+ za pekny grow aj ked mohol byt od semienka a ete za to ze mas taky isty mobil ako ja :

peace

Zdarec, stříhali jsme to s kamarádem ve 2, ostříhání celého políčka jsme zmákli zhruba za 2 dny. Čistého času asi 12 hodin. Řízky jsem měl od člena jménem XyX a když mi přišly poštou, tak byly různě poházený jmenovky(vypadaný). Kdyby sem nakouknul, tak by je určitě poznal. Někde bych měl mít ještě vyfocený další kytky z políčka do detajlu, ještě před seknutím, jestli jsem je ovšem nepoztrácel :-) Neměl jsem čas založit téma, celý prázdniny jsem byl na brigádě od rána do večera. Kytky mám zdokumentovaný od začátku A byly to pouze řízky, nee semínka. peace

Je to neotřesitelná mašina :-D vydrží toho hodně

Old Post 19-12-2008 v 23:15 PM
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Mohl jsem to zdokumentovat líp, já vím, hlavně pole ve smrčkách, ale nestíhal jsem a kytky jsem odebíral postupně, nedalo se tam ani hnout, tak to bylo takoví komplikovanější, tady ještě nějaká kráska, kterou jsem fotil snad už za tmy + další..

Old Post 20-12-2008 v 09:46 AM
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Mohl jsem to zdokumentovat líp, já vím, hlavně pole ve smrčkách, ale nestíhal jsem a kytky jsem odebíral postupně, nedalo se tam ani hnout, tak to bylo takoví komplikovanější, tady ještě nějaká kráska, kterou jsem fotil snad už za tmy + další.. mohlo by se jednat o nebulu..

Old Post 20-12-2008 v 09:48 AM
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ako ti potom ti listie viuzil? ho muselo byt celkom dost... a ak mas nejake
makra tak ich sem kludne daj som vzdeavy :ganja: a ten mobil je fakt ako zo zeleza prezil by aj atomouku

peace

legalize it

Old Post 20-12-2008 v 13:20 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

zdarec, moc pěknej venek
k věci..řezy jsem měl od stejnýho člověka, ale takhle dobře mi to nenakvetlo..jak vdovy, tak diesly, prostě bída..nechápu to, myslel jsem že je to tím že to byly řezy z matek ze semen určenejch (pravděpodobně) na indoor...nevim kde je chyba

jo a ta fialka bude pravděpodobně vdova, ve skříni mě šla jako jediná do fialova..ale netvrdím to s jistotou

ať se dál daří

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 20-12-2008 v 16:54 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RowdY
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Servus, dík za k+ NYCD se v květu taky moc nepředvedl, u toho jsem si byl 100% jistej, že to je on, květ oproti ostatním nasadil celkem pozdě, proto to s ním dopadlo tak zle, ale kdyby byl ve skleníku, tak tomu věřím, že to bude bomba .... měl jsem jenom 1 řízek, ale za to obrovskej, byla to moje největší kytka co se objemu týče.. tady je nějaký foto + stonek. jinak na fotce č.5 je 1 NYCD a dalších 6 ww a nebula asi 3 a 3 od každého.

Naposledy upravil RowdY 20-12-2008 v 18:27 PM

Old Post 20-12-2008 v 17:44 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás