Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě přidám jeden nepovedenej grow na stromě, vypadalo to ohromně, ale bohužel v letních parných měsících nám to uschlo - byl to první takovej pokus, s kterým bylo fakt hodně práce.. řízek chroniku
v prispevku c.8 si ich velmi pekne otrhal, kolko ti to zabralo? pomohlo to?
aka to je odroda na tych foto? vdaka a k+ za pekny grow aj ked mohol byt od semienka a ete za to ze mas taky isty mobil ako ja :
Jo a ještě tady mám jednu potvůrku jménem chronic na políčku jich bylo celkem 5, od dubna jsem se o ně staral, ale neuhlídal jsem opět srny tady u té co přidám fotku pěkně zlikvidovaly střední patra..U jedné okousaly celej stonek dokola, takže zahynula a ostatní 3 povalily na zem a mohly ležet přibližně týden, bylo vlhko.. Já jsem je sice napravil, ale už se to s něma jenom táhlo, plíseň je úplně zdevastovala a už nevyvinuly žádné větší palice, takže z nich skoro nic nebylo..
To byla fuška :-D Snad jsem na něco nezapomněl, kdyžtak napiště kdyby jste se chtěli na něco zeptat.. Pokud budu vědět, tak vaše dotazy rád zodpovím Dík za K
Původní příspěvek od raStaVK v prispevku c.8 si ich velmi pekne otrhal, kolko ti to zabralo? pomohlo to?
aka to je odroda na tych foto? vdaka a k+ za pekny grow aj ked mohol byt od semienka a ete za to ze mas taky isty mobil ako ja :
peace
Zdarec, stříhali jsme to s kamarádem ve 2, ostříhání celého políčka jsme zmákli zhruba za 2 dny. Čistého času asi 12 hodin. Řízky jsem měl od člena jménem XyX a když mi přišly poštou, tak byly různě poházený jmenovky(vypadaný). Kdyby sem nakouknul, tak by je určitě poznal. Někde bych měl mít ještě vyfocený další kytky z políčka do detajlu, ještě před seknutím, jestli jsem je ovšem nepoztrácel :-) Neměl jsem čas založit téma, celý prázdniny jsem byl na brigádě od rána do večera. Kytky mám zdokumentovaný od začátku A byly to pouze řízky, nee semínka. peace
Mohl jsem to zdokumentovat líp, já vím, hlavně pole ve smrčkách, ale nestíhal jsem a kytky jsem odebíral postupně, nedalo se tam ani hnout, tak to bylo takoví komplikovanější, tady ještě nějaká kráska, kterou jsem fotil snad už za tmy + další..
Mohl jsem to zdokumentovat líp, já vím, hlavně pole ve smrčkách, ale nestíhal jsem a kytky jsem odebíral postupně, nedalo se tam ani hnout, tak to bylo takoví komplikovanější, tady ještě nějaká kráska, kterou jsem fotil snad už za tmy + další.. mohlo by se jednat o nebulu..
ako ti potom ti listie viuzil? ho muselo byt celkom dost... a ak mas nejake
makra tak ich sem kludne daj som vzdeavy :ganja: a ten mobil je fakt ako zo zeleza prezil by aj atomouku
zdarec, moc pěknej venek
k věci..řezy jsem měl od stejnýho člověka, ale takhle dobře mi to nenakvetlo..jak vdovy, tak diesly, prostě bída..nechápu to, myslel jsem že je to tím že to byly řezy z matek ze semen určenejch (pravděpodobně) na indoor...nevim kde je chyba
jo a ta fialka bude pravděpodobně vdova, ve skříni mě šla jako jediná do fialova..ale netvrdím to s jistotou
Servus, dík za k+ NYCD se v květu taky moc nepředvedl, u toho jsem si byl 100% jistej, že to je on, květ oproti ostatním nasadil celkem pozdě, proto to s ním dopadlo tak zle, ale kdyby byl ve skleníku, tak tomu věřím, že to bude bomba .... měl jsem jenom 1 řízek, ale za to obrovskej, byla to moje největší kytka co se objemu týče.. tady je nějaký foto + stonek. jinak na fotce č.5 je 1 NYCD a dalších 6 ww a nebula asi 3 a 3 od každého.