Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
30 dní 12/12
skříň se zaplňuje pálkama
před týdnem sem tam dal fialovou zářivku a pěkně se to zazelenalo a paldy se rozrosly před očima
hnojeno PK 13/14
37 12/12 hnojeno PK
přidán netopýří trus jenom na zkoušku
Po přidání zářivky nejdřív zesílily listy a po dalším týdnu se natáhly palice teď tam mám moc hyc tak sem tu fialku vypl ,ale ještě ji pustim možná za týden jak se zlepší teplota ve špajzu.
Foto 1.Horní patro pár řezů
Foto 2,3.Celek de vyďet že genetika medusi má menší palice jak nebola 3 pěkně zboku
Někdy několik několik hnoje od koně zalitoo vodou z hajzlu
Sry su jak paprika a jakýsi nasratý dám si ještě potažka a snad mi bude líp, ale mám jednu fotku slasti.
48 12/12 hnůj PK před 5 dny dnes AH g/B
dnes sem přidal trochu více fotek,protože vypadají moc dobře teda ty kytky ne ty fotky ty sou slabé soráč.
foto 1 -celek
foto 2 -medusa
foto 3 -medusa č.2
foto 4 -4 větvě uplně na zadní stěně sou srovnané do roviny a všimněte si rozdílu mezi třema nebolama a tou medusou uplně vpravo.
Tak vydíte darý sa tak sa majte.
Jasně dobře valí do výšky má pevné paldy,perfektně ohýbá a ta vůně je nádherná .
Zrovna hulim nebolu od kámoše a je výtečná a má pravý nebolácký high.
NIKDY nepřstanu pěstovat NebolkU.(škoda dlouhé doby květu).
Ja ju měl loni na dvorku a byla takova čistčí a silnější byl to 1,5m vysoký a stejně široký keř , který má velmy tmavé listy , ale stejně jako u lampy potřebuje čas , aby dozrál .
Měl sem na ni 35L květník.
Velmy silný stav prěsně jak píšou v paradajsu výprava do světa mlhovyn a tak to taky je.Čus bus
Kouri se opravdu dobre, ucinkuje spis na hlavu nez na telo. Stav je u kazdeho kuraka individualni. Vhodny vzorek pro zacinajici-nenarocny, vdecny a vynosny.