livo
Stálý Člen

|
Nostalgia + oficiální návrat |
Příspěvek č. 19 |
Díky, sice jsem slíbil , že někdy budu pokračovat, ale nějak to nevyšlo. Tímto se všem co čekali na pokračování nejen tohoto threadu omlouvám, že jsem nějakej čas nebyl aktivní .
Život se někdy tak semele, že člověku trochu do všeho chybí nějaká ta energie. Delší dobu jsem ani nepěstoval ani nehulil, měl jsem jiný starosti. Když se ale ohlídnu zpět, tak ta pauza mi stejně nic nepřinesla, snad jenom to, že když jsem byl nedávno pozvanej na špeka, tak to byl teda hukot jako kdybych byl . Jednou jsi nahoře, jednou dole - blbý akorát je, když to DOLE pořád nemá dno, aby se člověk moh' zase odrazit nahoru
Pro - nebyl jsem zavřenej 
Celé je to trochu OT, ale píšu to zrovna sem, protože je to taková nostalgická vzpomínka na lepší časy .
Něco málo jsem opět zasel - IN, takže jestli to vyjde (mam jen noname), tak se brzy pochlubim.
Lidi, mějte se rádi, mám vás rád... 
-----------------------------------------------------------------------------------
"Je-li zde jakékoliv potěšení, musí zde být i utrpení - jedno nemůže být bez druhého."
"Bez porozumění, co je potěšení, není možné ukončit utrpení"
"Je to na vás. Není žádný vůdce, žádný guru. Nikdo vám neřekne, co máte dělat. Jste sami... Sami v tomto surovém a šíleném světě."
[Krishnamurti, Vnitřní revoluce]
 |
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Naposledy upravil livo 16-04-2004 v 06:22 AM
|