Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Léto 2000
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zdravím livo no sic to nemá z hulením nic společnýho,ale fuckt hezký foto a povídání k tomu za to ti patří kááá plusss,he he nejvíc mě pobavila ona čůrající želvička,na další pokračování se budu každopádně těšit

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 25-05-2002 v 12:01 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.GRASS
Stálý Člen

Karma uživatele MR.GRASS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

No takjá sem byl taky byl v Turecku a je to tam fakt pěkný, ale už si toho moc nepamatuju, protože sem tam byl asi když mi bylo 10 nebo tak nějak.
Nejdrsnější sou na Turecku ty teploty a jen 2 sladkovodní řeky.
A dost mě tam štvali němci dělali jako by jim to tam patřilo jinak to tam bylo fajn...

Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money

Old Post 25-05-2002 v 12:44 PM
MR.GRASS je offline   Profil uživatele MR.GRASS   Find more posts by MR.GRASS   Foto galerie člena MR.GRASS   Click here to Send MR.GRASS a Private Message   Add MR.GRASS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
livo
Stálý Člen

Karma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% Pěstitelská

Nápad Nostalgia + oficiální návrat Příspěvek č. 19

Díky, sice jsem slíbil , že někdy budu pokračovat, ale nějak to nevyšlo. Tímto se všem co čekali na pokračování nejen tohoto threadu omlouvám, že jsem nějakej čas nebyl aktivní .

Život se někdy tak semele, že člověku trochu do všeho chybí nějaká ta energie. Delší dobu jsem ani nepěstoval ani nehulil, měl jsem jiný starosti. Když se ale ohlídnu zpět, tak ta pauza mi stejně nic nepřinesla, snad jenom to, že když jsem byl nedávno pozvanej na špeka, tak to byl teda hukot jako kdybych byl . Jednou jsi nahoře, jednou dole - blbý akorát je, když to DOLE pořád nemá dno, aby se člověk moh' zase odrazit nahoru

Pro - nebyl jsem zavřenej

Celé je to trochu OT, ale píšu to zrovna sem, protože je to taková nostalgická vzpomínka na lepší časy .

Něco málo jsem opět zasel - IN, takže jestli to vyjde (mam jen noname), tak se brzy pochlubim.

Lidi, mějte se rádi, mám vás rád...
-----------------------------------------------------------------------------------
"Je-li zde jakékoliv potěšení, musí zde být i utrpení - jedno nemůže být bez druhého."

"Bez porozumění, co je potěšení, není možné ukončit utrpení"

"Je to na vás. Není žádný vůdce, žádný guru. Nikdo vám neřekne, co máte dělat. Jste sami... Sami v tomto surovém a šíleném světě."
[Krishnamurti, Vnitřní revoluce]

LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...

Naposledy upravil livo 16-04-2004 v 06:22 AM

Old Post 16-04-2004 v 06:03 AM
livo je offline   Profil uživatele livo   Find more posts by livo   Foto galerie člena livo   Click here to Send livo a Private Message   Add livo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás