Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tekknou Pěkné rachomejtle
zastavím se s něčím na košta a hlavně počkej až ti ukážu tu parádní CANNABILI od Jasona Kinga
Zdravím kolego
Mám novej prostor a tak se snažím.....znáš to.....
V plánu bylo zaplnit celej prostor tak aby byla pálka na pálce....nepovedlo setento model se nerad větví a má choutky stavět pár hlavních palic,nicméně i tak to není zase ůplně nejhorší..
Tož nějaké ty salámky se nám tam rísujou,pohleďte......
Pokud dobře počítám,měli by jme být na 64 dnu 12/12.ještě tak týden a holky půjdou
Flushing probíhá už 2týdny a né všechny kytky jsou zbaveny hnojek-orientuju se podle světlosti llistů-některé jsou ještě dost zelené
Fotoreport:Nechce se mi tomu ani věřit ale máme 70tý den květu...?
Počasí:Převážně slunečno,Teplota 25C.,bezesrážek,Vlhkost 41-69.
Odpočítávám poslední cca 3-4 dny do sklizně,nebo mám ještě počkat...?
Zdravím.
Není to špatnej nápad a hodlám ho provést,nicméně až na ten ofuk,právě jsem zjistil,že mám plíseň na jedné z největších palic...Sundal jsem ji a zvýšil větrání...vlhkost klesla na 34-56
Původní příspěvek od Kus hoven co to mas za pokoj ze tam mas takovou vlhkost vsichni bojuji s malou vlhkosti a tobe se tam sere plisen kup si este zvlhcovacku
Zbytečné otázky:
Co to máš za pokoj,že tam máš takovou vlhkost?
Podkroví-stačí se podívat na první fotky a možná ti to dojde.
Všichni kteří bojují s malou vlhkostí maj kytky nejspíš v růstové fázy a tím pádem potřebují,někdy,zvlhčit prostor,tím se dostaváme k největší haluzy....
.....Na co zvlhčovačku v konečné fázy květu??
Původní příspěvek od prasátko nachal si je potme, kolik dni?
Zdravím
Tuším snad že jsem je nechával 2 dny potmě.
Fotoreport sušiny 4 Way.
Závěrem:Po usušení a očištění,máme na světě kvalitních 650g.(20 kytííís).Test žehem prokázal,že tento model patří mezi tu těžší váhu:hustý kouř,chuť místy až hašišová,mocná vůně pronikne i důkladně uzavřenou nádobou.