Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Az na ty pojistky slape vse tak jak ma, kokosacky se nam krasne zazelenaly a uz jim snad nic nechybi.Puvodne jsme chteli nechat deti na rustu kolem 30 dnu, ale jelikoz jsou nezastrihavane a zacinaj si poradne valit vzhuru ,tak budem prepinat urcite do tydne...Jinak teplota se drzi kolem 23-28 a vlhkost 60-80%. Pridavam fotky
Zdravim growers, v zoo je klid, vsechno roste tak ja ma, problemy zatim nejsou a doufam ze nebudou..Cooltube sla pryc, teplota se drzi do 30 takze pohoda..Prepiname na kvet snad jeste drive nez minule i kdyz to nebylo v planu, ale nechat to prerust si nemuzem dovolit...Doufam ze kyti budou mit ve finale tak kolem 50cm, tedka jsou vcelku srovnany 25-30cm...Jak sem uved kyti jsou nezastrihavany, ale Wrko extremne kernati...LuckyBob mel pravdu.) Proto mam dotaz jestli by nebylo lepsi tam hodit pletivo a jet SCROG???
Tak kyti uz nahazuji kvitecky, pekelne se zahustuji, po vikendu je ceka prostrihani, protoze takhle to dal nejde Zvedli jsme lampu tedka je tak 45 cm nad vrcholky. Vlhkost se pohybuje kolem 40% za chvili vyndame zvlhcovac ven at maji kyti vic mista.Teplota je bez cool tuby max 28C pres den a za tmy kolem 20...Tot vse rady a dotazy vitany...
Zdravicko ve spolek mam tady aktualizaci toho co se deje v Zoo. Dvema nosorozcum se nam u nas asi nelibi maj povadly listy viz. foto, nejspis to bude nedostatkem vody i kdyz je to zvlastni protoze vsechny dostavaj priblizne stejne...Jinak dneska pujdou zase ven ze skrine na prostrihani a tak se chci zeptat jestli jak moc se v teto fazi kvetu strihat muze? Mam na mysli ty velky listy jestli je dat pryc nebo jen zastrihnout spicky..Nejak se to musi zredukovat jinak by hrozila plisen...l
Zacina se to pekne vybarvovat, kokosacky maji trosku spaleny konecky listu, ale snad se to nebude zhorsovat....Byl pridan dalsi klipsnak a uz se pekne pohupujou ve vetriku vsechny
Zdravim, opet maly report ze zoo. Kokosacky zloutnou uplne presne jak minule pritom dostavaj stejnou zalivku jako royal mix, kterej je krasne zelenej. Nicmene maji znatelelne vetsi a tvrdsi sisky takze snad to bude ok. Bylo nasazeno FS a to v pomeru 0.75ml/l. Nejaky fotky pridam tak na to mrknete a valte teorie protoze me uz nic nenapada. Snad jen ze kokosacky pri zalivani vypijou mnohem vic vody( Zalivam tak az voda protece do kvetniku) tak treba jestli by to nemohla byt znamka nejakyho preliti popripade uhnivani korinku???
S tým kokosom to máš tak, že rastliny v ňom bývajú výnosné a veľké, ale aj háklivejšie na objem zálievky, hnojivá a pH. Si v 42. dni kvetu, čiže to žltnutie už môže byť spôsobené aj "starobou", ale ak je od začiatku, tak určite niekde vo vstupných hodnotách. Hnojíš ich rovnako resp. rovnakou koncentráciou ako v Royalty Mixe?
Cau Ono, prave to je to ze dostavaj to sami co royal mixy a to 4ml/l bloom, 1ml/l grow, 1ml/l PK 13-14 a tedka jeste ob zalivku to GS. Zalivame tak ob 2-3 dny podle toho kdyz je na potezkani substrat vyschly a celkove k 13 kytkam vyleju tak 9 l vody coz je tak 0,7l k jedne...PH zalivky i s hnojkama je podle kapek tak v rozpeti 6,1-6,4. A zacalo to zloutnout zas jak minule kolem 30.dne květu....
Hm, je to možno práve tým, že by mali nedostatok živín, ale to sa mi nezdá, keďže hnojíš primerane. Možno to pH je pre kokos už vysoké, tam sa odporúča od 5,5 do max. 6, pokiaľ sa nemýlim. Len tak ma napadlo - skús pozrieť pestovanie Deth.-a alebo Matrixxa, pestovali v kokose a mali rastliny pekne zelené.