Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nechci ti do toho kecat, ale u LR bys listy stříhat neměl v žádném případě. Na celé kytce jsem měl asi 5 parů lístů a to bylo tak asi všechno. Připraváš se tím i o ten malý výnos, který LR má. Ale jak se říká.. tvůj boj
Původní příspěvek od MedvedBrtnik No nechci ti do toho kecat, ale u LR bys listy stříhat neměl v žádném případě. Na celé kytce jsem měl asi 5 parů lístů a to bylo tak asi všechno. Připraváš se tím i o ten malý výnos, který LR má. Ale jak se říká.. tvůj boj
Aaale))) si udelam vrchni palici poradnou ...jinak foto update)))...
Zdravim...tak nektere kyticky ukazali (uz bylo nacase ) samci pohlavi...(zatim prokazatelne 2/10 ->coz je solidni ) Samcum jsem prostrihal listecky (aby se lepe prosvetlili samice ... A zrejme jednoho necham na kontrolovane opyleni...(mozna nekontrolovatelne ) Takze kdyby nekdo NUTNE shanel pyl Lowrydera F2...s tim ze by chtel zkusit neco kritzit...tak muze na vymenu pak za seminka nove genetiky ...A jeste novinka..koreny u 20cm kvetinace na vysku prave zacali prorustat.. a taky zacli hezky vonet
Omluvte spatnou kvalitu fotek...
Zvlastni ze mas tolik kostek a nevis to ...Jelikoz Lowryder ma autoflowering a je to samonakvetaci odruda a zacne kvest i kdyby si na ni svitil 24 hodin denne ))...
Zvlastni ze mas tolik kostek a nevis to ...Jelikoz Lowryder ma autoflowering a je to samonakvetaci odruda a zacne kvest i kdyby si na ni svitil 24 hodin denne ))...
Jo vlastně jo, moribundus tahle odrůda....
Zvláštní že máš tak málo kostek a víš úplně všechno...
Ale tož kluci, přece se nebudete hádat Že lukapa nezná auto kytky není nic neobvyklého, řekl bych, že nadpoloviční většina tady je taky nezná, takže to vcelku nic neznamená. A s tou karmou.. pokud není červená, tak je to snad jedno, ne?
Abych nebyl OT, jak jsou ty potvůrky vysoké? A k tomu opylení.. Pokud tam necháš i jen jednoho samce mezi těma ostatníma, budeš to mít všechno pěkně ojeté, to mi věř Na LR2 jsem měl kolem 200 semen, když jsem u něj nechal jednoho samčoura. Takže opatrně
Takze celkem jen TRI samci z 10 kytek! Celkem dobra konstalace)))...mohl byt vsak jen jeden nebo max dva))) no...Samce jsem vsechny tri napul vytrhl napul vyrejpl s korenama a dal je do samostanteho kvetinace a stranou od ostatnich 200 semen mit nepotrebuji ...
A velikost? LWcko samice ma tak dlan a pul a samec je vytahlejsi tak dve dlane))) presen zmerim jindy no a kyticky maji 7 pater...A fotky budou)))
Původní příspěvek od spector clovece roste ti to pekne... myslim ze muj jednodenni naskok jsi uz predehnal davno... jen tak dal...
Dekuji budou i kvalitnejsi fotky! ...Uvidime..me kazdopadne jiz davno kvetou!!!...Mej se a dekuji! Sem zvedav kolik kdo z toho vytahne a jestli neni nahodou pouziti scrogu (nevim nevim jestli ji tam mam dati...)...
Zdravim ...posilam nejaky fotecky..uz to krasne kvete uz by to mohli byt dva tydny co to kvete...!...tak v prvnim tydnu rijna to vidim na sklizen...hehe)))...