Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tkk dnes jsem to přepl na 12/12už se těším tak za 14 dnů až to bude rařit Tak kolem středy pošlu další foto.Jo a budu mít ten EC metr na vaší radu.Už sem o něm přemýšlel dřív a tet konečně to dopadne.Zatim zdarec
v příspěvku č.16 jsou v tom prvním truhliku ty Kiwi skunky? myslím, že ti tam nadělaj dost bordel... už teď jsou asi 3x větší než ostatní ... řekl bych, že budeš lámat...
jsou teprve měsíc v květu.Dnes jsem je pročistil vodou a zítra začínam hnojit 3 fázi květu.Takovíhle kytky si mi zatím daří pěstovat po prvé.Jsou mí nejvěčí.Asi je to tím EC metrem a závlahou.Omluvte chyby jsem zhu....prosím nějaký fíkle a o radu jak by to mohlo být ještě lepší.