Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od restart ...No kdyz se to nelibi samotne osn tak co clovek nadela....
V Holandsku si z toho moc nedělají, ani v Belgii či Portugalsku nebo Španělsku, Německu, Rakousku či Dánsku, kde je držení pro osobní potřebu buď legální či postihovatelné jen jako malý přestupek.
OSN není Bůh a na to, co píší naše noviny a především jak komentují fakta je třeba hledět s velkou rezervou a raději se poohlédnout po jiných, objektivnějších zdrojích informací!
Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?
Tak v první řadě : Proč sem dostal za ten příspěvek negativní karmu?Nebojte, koule vám za to neutrhnu.Zkuste si v místnosti Náměty a Ohlasy přečíst thread Karma Apel.
Ten policejní kec je pěknej bullshit, ikdyž je tam něco pravdy.Ale co mě sere je, že to není vůbec objektivní, sou tam samý negativní věci a přitom na ganži je i hodně plus.Samozřejmě, nemůžou to chválit, když je to přece ilegální, ale trochu objektivnosti by to chtělo.
Co uz si to s maminou vyriesil, alebo si to pred nou len schoval niekde do skrine?
Moja manzelka tiez obcas dostane blbu naladu a vyhraza sa mi ze mi to na balkone vytrha, a vtedy sa to snazim len oddialit, mno a nejak ju to prejde. Sak by to bola skoda ked to uz tak pekne kvitne. Ale pre istotu mam aj zalozny out.
diiiiiiiky zes ten policejni "ulet" tady mrsknul....squjele jsem se zasmal...moc mi to zlepsilo naladu:-)))) to bych chtel fakt potkat to pako co to psalo:-))))hlavne s tim HIV:-)) jdou na to fakt z vesela....
NEBO TO SNAD MYSLI VAZNE???!!!!!!!!!!??