Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, máč to moc hezký. Fandim ti ať ti to konečně vyjde.
Jediné co ti můžu doporučit je si po sobě přečíst příspěvek před odesláním. Co příspěvek to perla, zejména řezi,pohlavý,líbyt,živyny,přízpěvek.
Nechci rejpat a vím, že určitě také dělam mnoho chyb, ale snažme se nedělat ze sebe voly ať naše fórum za něco stojí.
Děkuji S pozdravem Nuevo
Tak a je to tady! Konečně sem se po dlóóuhý době dočkal a zasadil sem svých nejlepších 6 řezů co se mě povedli do hlavní skříně čiže pod 250W.
Rozjíždím tedy svůj první round pod sodíkovkou, tak uvidíme jak to dopadne ale čeká mě ještě dlouhá doba než z tého něco bude.
Zakořeněné řezy sem přesadil do velkých koflů a zalil je vodou s upraveným PH na cca 6 + rootstimulátor a H2O2 a prdnul pod sodík.
Za pár dní sem z5 stím jak se rozjeli, teda jestli...
Tak sem tu s ukázkou jak to s kytičkama v nové skříni vypadá 5 dní po zasazení, a musím říct že už se parádně rozvalili!
Včera sem růst podpořil zálivkou s troškou Vitality Boosteru jen aby dostali podnět k tomu že maj začít rašit pač sem je doposavaď zaléval kořenovým stimulátorem s H2O2... taky sem je zastřihl special FIM technique ať se pěkně větvý! Mno vlhkost sem tam není ideal ač zvlhčovačka valí, když se svítí nonstop ale lepčí už to asi nebude...pomůže sem tam i rozprašovač no...
Lampu mám zavěšenou cca 45cm nad vrcholky... zmiňovaná vlhkost se pohybuje v době svitu 40%-50% a ve tmě maj ideálních 75%-80%
chlape držim ti palce letos jedu taky prvni varku pod sodikovkou . uvidime jak to dopadne. promakana skřin odemě palec na horu a posilej sem aktualni fota pic .groweru zdar
Takže SPKčko je ve stádiu 11 dne růstu a vypadá to že kytičky si spokojeně chrochtaj, i podle listů to vypadá že vlhkost je dostačující, což sem rád...
Kytičky sem tam zalévám VitalityBoosterem a nebo jen vodou s PH6 + H2O2...
Nebudu to zbytečně okecávat, taky není co, kytíz se maj nádherně, asi prožívaj jedno ze svých nejlepších období na bahamách...
Jsou v 19 dni růstu a asi je brzo přepnu na 12/12... nemám zkušenosti, tak bych rád slyšel vaše názory zda-li už to je relevantní? Holky dostali už párkrát nacucat i BioGrow od BioBizzu, lampa je 35cm od vrcholků kytek vysokých okolo 25cm, teploty jsou ideální (max 28°C) a vlhkost dostačující... PH zálivky se pohybuje okolo 6.
Tak snad to sou v kostce všechny důležité informace co jsem chtěl zdělit, jestli ne tak se ptejte! No a výsledek mého snažení posudtě samy na fotkách...
čuzz
ja osobne bych je jeste naky ten den nechal...
kdys je nechas jeste tyden tak urco nic nezkazis...
jinak krasna zahradka K+
(pak smazu)
zatim čuzz Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Zdarec hydrant! Nic nemazej , jj máš pravdu a asi víc zkušeností, bojím se aby mi to nějak nepřerostlo ale ještě tak ten týden počkám, to souhlasím! Nevíte někdo o kolik ještě to SPK přeroste když to přepnu? Jo a díky za K+
Původní příspěvek od GrowManiac Zdarec hydrant! Nic nemazej , jj máš pravdu a asi výc zkušeností, bojím se aby mi to nějak nepřerostlo ale ještě tak ten týden počkám, to souhlasím! Nevíte někdo o kolik ještě to SPK přeroste když to přepnu? Jo a díky za K+
čuzz
kdys ti to bude prerustat tak to muzas vystrihat to co ti bude prekazet..
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
https://grower.cz/forum//forum/images/smilies/biggrin.gifJak tak na to koukam, mel bych dotaz: Kde doma schovavas obleceni, kdyz mas veskery nabytek predelan na pestirnyhttps://grower.cz/forum//forum/images/smilies/biggrin.gif
Je to moc pekny...Ale rekl bych, ze ty kyti jsou jeste malinky na prepinani. Ten tyden bych jim dal urcite.
Hehe, no ještě je tam jedna skříň volná, už ale přemejšlím co z ní udělám... To víš koníček! Původně sem chtěl mít rybičky no ale ejhle... No mezi kytkama nežiju samozřejmě, je to místnost určená pouze na pěstování kytiček... ale o nic megalomanskýho nejde...