Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky strejdo. skusim to nechat ještě 5dní na rustu ,pak přepnu . ty KC33 se mi asi ještě vytáhnou a ty indiky to uvidíme po cca 2 tydnech na květu co udělají. už se nemůžu dočkat až pokvetou
Naposledy upravil krasty1985 02-07-2008 v 17:50 PM
nechci Ti do toho nijak kecat ale myslím jsi, aspoň co se mých zkušeností týče, že by bylo vhodné přepnout již dnes......normálně se kyti přepíná tak okolo 25cm výšky.Ony se Ti kytky pak ještě dost vytáhnou, tak aby jsi měl ještě kde dát světlo.To je můj názor .........jinak se měj a pěstování zdar
tak je to už tady . jedeme na květ . hurá jupí .nmo nebudu se ještě radovat bo ještě nevim počet samic vs saamcu . zitra jim dám vitamíny ať nejsou hladové. jen tak pro zajimavost
zdarec . dneska jak jsem přišel z prace tak jsem se nestačil divit ..dva dny jsem nepodlil a malem ouvej našel jsem tam takové mrtvolky -*skoro. tak jsem je podlil a pohnojil .do 20min byly ready.no s toho usuzzuji že musim podlit aspon jednou denně , jelikož to čtyřkilo hezky peče sem tam to postříkám a hned se maji jako v ráji.foto jsem neudělal ale dodám zase později . zadím pěstu zdar. du si dát do mojí fajfky KC33xmaster kush dodám i foto lufky stojí za to. (ruční práce )
Hrube kvety, dival sem se kolik tam mas teplotu fakt se to snaz aspon drzet na 30 bude to mit vic tech zabijejicich latek pokud to teda tak chces mit ;-). Mam pocit ze se to zvysuje na ukor thc. Jinak fakt bomba hrube. Kdyztak kup COOLTUBE stoji to okolo 1000 kc.. je to na vybojku chlazeni stoprocente lepsi nez jenom stinidlo. Diky tomu mam v horkem lete 28 stupnu ve skrini.
Hoj, tak co už je přepnuto?
Myslím, že ti ty kytizz ještě zatopěj svou různou výškou, protože počítej že po přepnutí ti ještě pojedou, takže pořádná džungle...
Sem zvědav, budu sledovat
zdar všem zahradníkum . jsem trochu moc nasraty bo už je třeti samec venku grr . celkově sem na tom tak 2x KC33 x masterkush,
2xmale bluebery
1 auroru idiku
jiste samice ( . )( . )
asi tam přidam nejaky řez chronika aspon dva
Naposledy upravil krasty1985 12-07-2008 v 16:44 PM
hoj všem zahradníkum dnes přidávám pár fotek .doufám že se budou líbit. uvidím jak se to bude vše vivíjet ,protože budou pod slunkem ještě dlouho. zatím pěstu zdar