Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trošku poporostly. Tentokrát se mi to nepovedlo je to trochu všechno mázlý.
Na té poslední je tuším pěkně vidět lehké přehnojení způsobené deštěm A na té první zase jakej jsem kokot Páč jsem je zasadil příliš blízko u Rakytníku, no příště budeme chytřejší.
Jinak teď měří něco kolem 120cm, a řízky se ještě nepředvedly tak doufám že to dobře dopadne.
na jedné jsem něco objevil a tak se ptám je to to co si myslím nebo to není to co si myslím, pokud tedy tušíte co si myslím že by to mohlo být?
Mám zasazeno uprostřed vesnice ale myslím že na docela dobrém místě, ovšem ten pach je velmi rozpínavý a hrdě si překračuje hranice mého pozemku, snad to v budoucnu nebude problém.
a na další se vyrazilo todle a já myslím že samec a co myslíte vy?
jináč příště to budu muset lépe vymyslet. Ne tak jak letos Půda neprokypřená nepředhnojená.
moc blízko u plotu a u rakytníku.....
pokud budou prachy tak lepší hnojivo, ale to asi nebudou a tak pokud máte nějaké návrhy či dotazy tak mi je prosím napište dík.
Pokud jde o to hnojeni, tak zaklad je urcite si dobre pripravit pudu a pak si staci od nekoho na vesnici sehnat kurince nebo si udelat hnojivo z kopriv atd.. levne ale ucinne
johne .malle
tak jo no ja osobne bych mast ze samce nedelal ....pač tam tech učinnych latek ktere by mela mast obsahovat asy nebude...radsi to hod do mlika...
Díky aero1
ale protože jsem nevěděl že to samec je tak jsem jej hnojil a teď už nemám čas ho nechat pročistit, nevím jestli to má nějaký vliv, noo ale zkoušet to nebudu, zase tak drahocený mi to není.