Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, slepice zerou, tohle snad zere kazda havet krome psa.
susili jsme na seniku a kdyz nam zdrhli kone tak samo to vzala taky a pak si na nich nekam vyjed.
Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.
slepice si na tom pochutnaj hafo a nemyslis ze ti to prehnojijou??jinak bych to asi neriskoval...ale kazdopadne dal podavej informace..seleduju peace
čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..
Zdarec Zahradníci
Tak sem dneska zkusil k těm slípkam dát jednu asi 10cmetrovou sazeničku a měli ste vidět co se dělo:-)
Tak minutu to jen vokukovaly...pak jedna přiběhla a ZOBLA!!!v mžiku se seběhly,zdělaly sazeničku a pak ještě rozzobaly půlku plastovýho květináčku(jak PIRANě)...Běhal mi z toho mraz po zádech (ta představa že bych jim tam ty chudinky dal)...Zkusim to tam ohradit: 3stěny zeď a tu příchozí zahradim perlinkou,takže mi tam vznikne plácek tak 5 na 4m což je docela solidní...na jedný straně to přidělam na fest a na druhý tak,že až tam budu potřebovat jít, tak to odhrnu a pak to zas zavřu...Když vezmu že neuměj lítat,tak metrovou perlinku na vejšku snad nepřeskočej:-)přijde mi to jako docela jednoduchej plán(nenáročnej,levnej a snad účinej)takže uvítam jakékoliv náměty,rady,připomínky...pak to nějak dam do kupy nafotim a předvedu zatim Zdarec
taky sázím na hnojiva od AHoH, ale ty tam máš jen Enzymy a Growth/Bloom Accelerator a to je imho málo, tyhle dvě věci jsou doplněk k hlavní sadě a to GROW, BLOOM a MICRO ...
Protože se používá G+B+M a na vylepšení účinku právě enzymes+ a accelerator. A FS je fakt nátěr, ten dokáže zázraky!
Jinak si tě booknu, hodlám sledovat jak se povede těm hnojkám
Používá se pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem, které přecházejí do fáze květu. Pomocí tohoto mocného koktejlu dosáhnete tvorby mohutného květenství Vašich rostlin. Posiluje imunitní systém rostliny, působí preventivně proti nemocem a léčí škody způsobené škůdci. Používá se do konce předposledního týdne před sklizní, je ideální pro indoor i outdoor pěstování a vhodný pro všechny typy substrátu (hlína, kokos, rockwool a jiné) a hydroponických systémů. Doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+.
Zdarec...tak tohle je výtah z popisu Growth/Bloom excellaratoru a Enzym+ je jako doplněk...Tak si nejsem jistej jestli maš pravdu ty nebo prodejcemakam s tim už třetí sezonu a nemužu si stěžovat...Každopádně dik za obohacení a jen doufam že se najdou i jiní co nám k tomu budou mít co říct!!! Zatim zdarec
jo panačku s tou ohradou by to snad mohlo jít..dobrej napad jenom skonstruovat a nafotit at mam na co koukat..jinak at se dari a tesim se na fotooss...
čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..
Pak sem taky dneska dal dokupy ten placek pro kytičky aby na ně nemohly ty slípky(děkuju za pomoc přítelkyni)
Stálo mě to cca 100kč a za dvacet minut bylo hotovo...Po dokončení tam vzniknul plácek 5 na 3 metry což je docela v poho Ty zdi maj na vejšku tak 2,20m což je taky dostačující.Zatim sem tam dal par kytiček (těch horších) a uvidim jestli se tam ty mrchy dostanou,ale myslim si že ne...
RedBull
Zdravim...Počítam tohle co tam je + viz další foto(2 ve vaně)+co vyleze z těch semenDalší přibydou na zahrádku(skleník+venek...asi dam jednu na strom) a něco bych rad dal ven!!!tak 4-6 sazenic???!!!ještě uvidim.Myslim že ty dvě z leva na těch fotkách budou samcííí,ale nebudu předbíhat
Zdarec všichni:Tak sem dneska byl na zahrádce omrknou co tam zasadim(jak a kam) a rozhod sem se že letos na skleník hodim bobek a hlavně mě předběhla babka a nasázela tam hafo pochutin No ale zalíbila se mi tam taková hezká třešeň co tam máme.Dost mohutná,hezky rostlá a hlavně dobře prostříhanáno a po přečtení pár Thredu(moc hustejch)sem se rozhod taky zkusit stromovej pěst...od vás všech bych potřeboval postřehy a rady!!!