Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No... nevím, jestli máš ve mě ještě důvěru ale dle tohoto zapojení by měl fungovat sodík i MH. Jestli MH nenaskočí, je nejspíše problém ve výbojce...
ikdyž... jaký máš průřez vodiče? Sice by tento efekt měl eliminovat test s krátkým kablem, který jsi zkoušel, nicméně abychom vyloučili všechny možnosti....
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
praveze s tymto zapojenim mi MH nenaskocil. teraz sa zozenie nejaky hrubsi kabel a skusim to s nim. vecer dam vediet ako som pochodil. pomalicky mi dochadzaju na to nervy a kupim komplet predradnik.
konecne je to vyriesene islo to podla tej poslednej schemy co si mi pisal. vsetko som to nanovo zapojil skontroloval, ku vybojke ide 3mm hruby kabel z bezkyslikatej medi takze konecne je to v poriadku. inak zaujimave poznatky som ziskal napriklad ze som mal dva rozne druhy casovacov pri jednom sa vybojka nechcela ani nahodou zapalit a pri druhom to je bez problemu. dalsi problem co bol je s rozdvojkou treba si davat pozor pretoze niektore klasicke rozdvojky krizuju fazu a nulak takze pozor na to. tymto ale povazujem moj problem za vyrieseny. dalujem vsetkym zucastneym za pomoc
znova otvaram tento problem. stalo sa mi to ze vybojka sa sem tam zapne a sem tam nie s cim by to mohlo byt sposobene? napriklad vcera sa mi podarila nastartovat. bezalo to cez casovat teraz pridem a TMA. som z toho sokovany a rastlinky isto este viac.
A jsi si jistý tím, že spínačky jsou OK? Pozoroval jsi to jednou nebo opakovaně? Když připojíš lampu napřímo do zásuvky bez spínaček, rozsvítí se vždy?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
toto ma nenapadlo vyskusat skusim zajtra. teraz je tam aspon docasne HPS 250W ta sa rozsvieti vzdy. ten MH isiel nejako nahode proste isiel potom nesiel a tak dookola. teraz uz si myslim ze zapojene je to na 100% dobre. problem bude ale kdesi inde. napadlo ma ci to nemoze byt aj starterom na to ze chudak zazil tolko šokov vdaka nespravnemu zapojeniu. vyskusam pravdepodobne este to s tym zapojenim napriamo a ak to nepomoze alebo sa to nevyriesi do zajtra vecera objednam predradnik a skusim to s nim. pretoze ta HPS na rast bohvieco nie je.
takze stale to vyriesene nie je. prisiel mi uz aj predradnik ktory som zapojil cez 3.15 A poistku rychlo. HPS ide na tom v poriadku ale MH zakazdim ta postika zhori. chcel som sa spytat aka presne poistka by na to mala ist??? rychla? pomala? kolko A? ide o 250W MH Osram.