Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další update. Dnes přepnuto na 12/12 - už vypadají,že se trošku chytly. Ta nizka teplota je decimovala,ale uz to vypada lepe.
Ale štvou me takove znicene listky,což nevim čím je?? Viz. 3 foto. Že by tou zimou ? par dni zpátky byla teplota tesne nad nulou,ale ve sklepe bylo tak 5...Nicmene ted se pritápí a jak kdyby se to
trošku zlepšilo
to hanyz : ze 3 stran je pouze stěna a od zbytku místnosti je prostor oddělen bílou folii z G shopu...možna že i lampy jsou zbytecne vysoko..cca 80-90 cm..(napravím)
Jinak rozjizedt indoor od mimin žádná prdel:-) todle zkouším prvně:-) 1. in grow byl predrosteny venku,takze to byla poloviční práce...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Vypadá to suprově Rozjely se jako divé, bude z toho pěkná jungle Ale IMHO ten prostor bude vyplněný naprosto akorát....
Jenom jedna konstruktivní připomínka- dokud tam máš jen 2 lampy, otoč je o 90° (je-li to technicky možné). Výbojka vyzařuje více "doboku" než "dopředu" a "dozadu". Rozložení světla tak vzhledem k rozměrům tvého boxu bude po otočení optimálnější
Vyzerá to pekne, ale pri takejto rôznorodosti genetík, aby si nemal niektoré schované pred svetlom... Keď máš každú zvlášť, dá sa to všelijako vypodkladať
Ale je fakt, že oproti tomu, ako to vyzeralo v prvom príspevku
Taky jsem se bál té různorodosti a myslim si,že to není nejlepší řešení, jel bych nejradši 2 max. 3 druhy...Bohužel jsem si nemoh vybirat a byl jsem rad, za to co jsem sehnal:-) Snad to žádné peklo dělat nebude. A když jo,tak se apoň poučím a ostatní uvidí,že není dobrý to tak dělat.
Lampy samozřejmě otočím. Tímto chci vyzvat pana Hanyze,aby mi nechal v Pm vzkaz, z kama je, protože odměna ho jistě nemine:-)
No, tie štyrystovky čosi presvietia, takže ak tam nebudú pol metrové rozdiely, tak to nebude nejaká tragédia. A aj tak z toho množstva tam bude dosť takých, čo budú blízko pod lampami
Nech sa darí...budem sledovať
Další týdení update. Celkové stáří 4 týdny, už 6 dní přepnuto na květ, džungle se pěkně vyplňuje:-) Lampy se nakonec neotáčely,vypadá to,že to stačí tak jak jsou.