Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravímtě
to přesazení není ubec od věci vzhledek k prostoru bych to vydel tak na 1,5l ale vem co nejvěčí seti vejdou
a kolko dni to chces nechat na rustu vzhledem k výšce tak dva týdny asi 6rostlin je dost ale
preju hoooodne úspěchu
cau Dukarin je to pekne vzdy ma fascinovalo co vsetko sa da vypestovat z takych malych priestorov a aby som nezabudol a hanyz a expiry date1 vedia asi vsetko len citat nie:-)hovoria o sodikovej vybojke a ze nepises rozmery a popritom mas vsetko popisane na zaciatku:-)
Původní příspěvek od Wyllyy cau Dukarin je to pekne vzdy ma fascinovalo co vsetko sa da vypestovat z takych malych priestorov a aby som nezabudol a hanyz a expiry date1 vedia asi vsetko len citat nie:-)hovoria o sodikovej vybojke a ze nepises rozmery a popritom mas vsetko popisane na zaciatku:-)
Pozri si, kedy som pisal prispevok a kedy bol robený EDIT prvého príspevku ...a trochu porozmýšľať
Zase taký blbec nie som ,a keby som aj bol...
Potreboval bych radu. Mám v plánu nechat kytičky jeste povyrůst a pak je jednou zastrihnout, asik bych skusil FIM a pak chci hned prepnout na květ.. a tak se ptam jestli se mi to rozvetví a povyroste.. ja si myslim ze jo ale jsem od toho odrazován. Pls poradte