Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lukyn: neboj, ještě nepřerostlo, ale už to nebude trvat dlouho
Jinak po dloooouhý době nepřispívání tu mám opět fotky, jak to pokračuje na balkónu. Rostou krásně.. Nejdříve celkový pohled....
Nu, opět uběhnul nějakej čas a tak přináším další fotky. Roste to teda krásně, samy se zalejvaj (bouřky), nádhera... Akorát by letos nemuselo bejt tolik samců. Už jsem jich vytrh kolem 10, co mě ale dost štve je, že samec je Blueberry, Bubble Gum (jedinej) a dokonce oba ICE mám taky samce No ale stává se... Horší je, že rostlina Jack Herrer x Silver Pearl už má taky nenápadnej náběh tvořit koule ... Ale dost špatnejch zpráv . Takhle vypadaj moje krásky:
(celkovej pohled)
Jock Horror - poněkud zvláštně se mu kroutí listy, poradíte co s tím? Je to nedostatek něčeho? Díky;-)
Zmiňovaný Jack Herrer x Silver Pearl
Pot of Gold
Absolutní noname - rostlinka nalezená v městském parčíku u lavičky
Nový přírůstek - řízek Blueberry od growera junfun. Dík moc !!!!
A tohle je naprostá rarita. Tato kytí nám samovolně vyrostla na skalce pod oknem, ze kterýho při balení vyhazujem semínka a stonky. Druh to může být jakýkoliv ale vede si docela dobře. Za 10 dní, co jsem nebyl doma, se asi tak 2-3x zvětšila
Jak mi doposud pěstování vždycky krásně vycházelo, tak si letos osud došlápnul i na mě. S mojí letošní úrodou to je dost nahnutý, nehledě na to , že skvělěj flek na balkóně už pro mě skončil . Tady přináším stručný přehled toho, co se mi s kytkama za poslední měsíc stalo:
do 28.8. - luxusně nakvítaly a tři dozrávaly
28.8. - Nad naší vesnicí lítal policejní vrtulník a různě se zastavoval. nad naším domem se zastavil na dlouho ve vejšce, která vypadala že skoro přistává, načež se vrátil podruhý a znova nad náma dlouho stál (asi 5 min.) Následně na to po vesnici jezdily dva antony, alenic se nestalo. Nebyl jsem přitom doma.
28.8.-3.9.. doma mi kytky přemístili do křoví (téměř žádný světlo), kde živořily. Vytrhli mi oba samce a jednu dozrávající samici.
3.9. jsem kytky přemístil ke známému na bezva místo.
5.9. mu skosili velkou část jeho úrody včetně mých nejlepších kytek (Peacemaker). všechny byly nedozrálý a už i víme kdo to byl.
takže tak...fotečky nemám, ale snad nějaké poslední najdu ...
jeslti si měl takhle povedené všechny kytky, tak to bych ty feťáky našel i kdyby byli neviditelné a mučil je nejmín dva roky než by umřeli..
na to kolik si měl kytek na začátku soudím že ses musel dodně nadřít, sposutu hodin času... pak ty po***** kokoti
mě osobně se tvuj grow moc libil.
za těma čorkama přijde pár sfetovanejch negru s letlampami a jejich prdel pozná středověk
Lukyne díky za podporu času a práce jsem tomu teda obětoval dost..taky mě to dost sere. rozhodně si to nenechám líbit!
ale nějaké ochutnávky přece jen budou...pár sazeniček mám u známých jako tvýho Jocka
>>
Jock Horror #2 od Lukyna
(1/2 kytky)
-- rostlinka, kterou jsem dal kámošovi, byla jako jediná ze 7 samice..
sklizeno někdy před 10 dny...trochu víc semínek,ale na kvalitě to neubírá silný model, v menších dávkách jsem měl hodně energie ale ve větších taková ta těžká vyhulenost
TISÍCERÉ DÍKY patří junfunovi, který mě moc pomohl v mojí situaci a daroval mi kytku blueberry v začátku květu. díky, díky moc..nevím jak to splatit... (to se mi ještě nestalo... )
bluberry <<
je zatím na balkoně a nejspíš tam zůstane
také na balkóně dopěstovávám 2 kamarádovy mini řízky neznámé odrůdy.. (kdybyste poznali dejte vědět!) Nenechte se zmást fotkou, každá rostlinka nemá víc jak 40 cm
Nechci ti do ničeho kecat, ale zatím skosené kytky mi podle konzistence a vzhledu palic přijdou sklizené zbytečně předčasně-vím, že někdo(dělal jsem to tak taky) raději sklízí o chvílí dříve kvůli sativoidnějším high stavům, ale v tvém případě mi to přijde až moc brzo utnuté. Připravuješ se tím především o výnos...
Pan Ker: v případě první sklizené kytky máš pravdu . uspěchal jsem to, ale to proto, že jsem nevěděl co s kytkama vůbec bude..
ale jinak tě můžu ujistit že vím co dělám u každé kytky vždycky důkladně zvažuju než jí skosím... v případě mnou zatím sklizených kytek už by o moc vyšší výnos nebyl..
sleduju jak zralost tak přibývání objemu palic a ten správný čas už byl (kromě 1. Absolut-jak jsem říkal to máš pravdu že byla dřív, 2.kytka byla akorát a 3.kytka Poblijon vypadá malá protože jsem ji měl na stinným fleku...)...