Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Začátek-Indoor pěstování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
JakuPIC
Stálý Člen

Karma uživatele JakuPIC - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Enj0i89 :chystám se to světlo trochu změnit no už jen kvůli kvalitě pálek.Byl bych celkem spokojenej kdybych měl z těch kytek( je jich 5) tak +- 20-30g.Podle mě pokud jim to ještě trochu vylepšim tak bych mohl aspoň 20g vytáhnout co myslíte?.....další foto přidám tak za 14dní až to trochu povyroste.

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 25-03-2008 v 20:14 PM
JakuPIC je offline   Profil uživatele JakuPIC   Find more posts by JakuPIC   Foto galerie člena JakuPIC   Click here to Send JakuPIC a Private Message   Add JakuPIC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Starec
Nový Člen

Karma uživatele Starec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Pestujem svoj prvy indoor a nejako mi schnu listy neviem cim to bude, vody tam je dost, kyslost pody je taka aka ma byt, poradte mi dako skuseny

Old Post 26-03-2008 v 21:33 PM
Starec je offline   Profil uživatele Starec   Find more posts by Starec   Foto galerie člena Starec   Click here to Send Starec a Private Message   Add Starec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od JakuPIC
Huráááá.Už mám zabudovaný stínidlo ve skříni ale bohužel jsem už dnes nestihl ten ofuk.Takže jsem nafotil jen jak to vypadá s tim stínidlem.

V tom tienidle máš len jednu tú úsporku? Nejako ich tam narvi obidve, ak nepôjdeš nejaký silnejší sodík, čo nepredpokladám, tak keď sa spamätajú ich strihni a skús ich nejako rozvetviť a držať čo najnižšie. A tienidlo daj čo najnižšie, ako sa dá. Alebo do tej objímky kúp 60,85 w úsporku, na rast by to podľa mňa stačilo. A na kvet nejaký sodík. Ak ideš kupovať, dobre si premysli a kúp čo najsilnejší, aký si myslíš, že môžeš uchladiť. Ver mi, že stále budeš túžiť po silnejšom sodíku, aký zrovna máš
Starec, ak chceš od niekoho radu, tak to rozpíš, takto človek nevie ani h...

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Naposledy upravil expiry_date1 26-03-2008 v 22:57 PM

Old Post 26-03-2008 v 22:49 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spyrotekk
Nový Člen

Karma uživatele spyrotekk - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nejni co dodat asi bych spousta věcí opakoval .... hlavně ty usporky bez stínidla sou fakt nanic ....

Old Post 07-04-2008 v 13:41 PM
spyrotekk je offline   Profil uživatele spyrotekk   Find more posts by spyrotekk   Foto galerie člena spyrotekk   Click here to Send spyrotekk a Private Message   Add spyrotekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JakuPIC
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

spyrotekk:Stínidlo už tam mám.Trochu se dívej chlape než něco napíšeš....
Pořídil jsem zatim jednu 30W uporku s modry spektrem na zkoušku.Později dokoupim ještě dvě takže pojedu celkem 3x 30W blue uspora..Kytky už jsou 20.den na 12/12.Docela jsem zvědavej na sklizeň.Foto přihodim co nejdříve.Zatim čuss

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 13-04-2008 v 20:28 PM
JakuPIC je offline   Profil uživatele JakuPIC   Find more posts by JakuPIC   Foto galerie člena JakuPIC   Click here to Send JakuPIC a Private Message   Add JakuPIC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
spyrotekk:Stínidlo už tam mám.Trochu se dívej chlape než něco napíšeš....
Pořídil jsem zatim jednu 30W uporku s modry spektrem na zkoušku.Později dokoupim ještě dvě takže pojedu celkem 3x 30W blue uspora..Kytky už jsou 20.den na 12/12.Docela jsem zvědavej na sklizeň.Foto přihodim co nejdříve.Zatim čuss

Preco na kvet blue?

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 13-04-2008 v 22:01 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

podle mucholapky, kterou mas v kvetinaci tak ti tam lita nejak moc musek..

Old Post 17-04-2008 v 17:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JakuPIC
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

pajec:To je tim že je tam teplo a vlhko.Ale když tam jsou mušky tak to nijak nevadí si myslim

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 17-04-2008 v 17:41 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

citace:
pajec:To je tim že je tam teplo a vlhko.Ale když tam jsou mušky tak to nijak nevadí si myslim

No, ja by som taký kľudný nebol. Vieš aký to je druh mušiek a či sú pre kytky neškodné? Ako vezerajú teraz? Nejaké nové fotky?

Jak na houbičky
Nová skriňa 150W HPS

Old Post 17-04-2008 v 18:06 PM
JakuPIC
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

expiry_date1:Tyto mušky jsou uplně neškodné.To vím na 100%.Lítaj mi už v bytě asi třetím rokem....Foto nejšpíš už nebude protože můj foták je KO.Už jsem sklízel dvě kytky a s bratrancem jsem dálval zatim druhý brko a učinek:Stav přišel za 5 minut po zhulení a trval zhruba hodinu.Kouř byl lehký občas trochu těžký a lehce škrábal.Chuť celkem šla......Hruba za měsíc bych rád rozjel outdoor a novej indoor s lepšími semeny.Takže na co se můžete těšit?Na novej indoor a první outdoorHehe.Zatim čus

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 18-04-2008 v 18:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

To JakuPIC:

A to ti to za 25 dní (12/12) dozrálo???
No a kolik si teda dohromady sklidil?

Škoda, že ti odešel ten foťák, co?!?!

Old Post 18-04-2008 v 21:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JakuPIC
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Mara69:Čus.Dozrálo to za 43dní.Nevim kolik g jsem přesně sklidil ale podle mě to tak na 13-16 špeků bude bohatě stačit.Neni to zrovna moc ze tří kytek ale aspoň něco.Takže cca 17g.

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 19-04-2008 v 11:07 AM
JakuPIC
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Lock

hulíme lidi hulíme

Klikni a uvidíš

předvánoční indoor-100W

Old Post 20-04-2008 v 19:22 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás