Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc pekny grow na 125w usporku! Sem zvědavej jakej matroš sklidíš, ale jestli ti to pojede takhlen tak si zahulíš luxusně!! Přeju štěstí a k+ už letí!!!
tak jen tak z nudy pridavam nove fota
je to 26. kvetu a vypadaji celkem obstojne! tak uvidim jak se to bude vyvijet zvysil sem davky Plagronu a zrejmne se jim to libi :-)
žloutnou jak nahoře tak i dole .Přelitím? asi ne zalývam tak jednou za tři dny
substrát mám od plargonu a vždy to zaleju když je substrát suchý a hnojku dávám jednou za týden. 4ml na 1.5L (Plagron alga bloom) což je málo. lampu mám teda až do dnes cca 10cmm ani ne nad vrcholky .dnes jsem ji dal víš . spíš si myslím že to bude teplem,Nemám teploměr ani větráček na ofuk rostlin. Mám v boxu jeden na přítah a dva na odtah
No tak porid teplomer ale nevim ofukem je to mozny ze to tim muze byt ale ja mam jeden na pritaha jeden na odtah a bezproblemu nic nezloutne! mozna malinko ale jenom uplne ve spod ale to je tim ze tam nejde tolik toho svetla!
Rozruch delat nemusis mas pravdu ale nemusi to byt dusik ale muze to byt i sira...
Nedostatek dusíku
Při nedostatku dusíku budou rostliny slabé, budou pomalu růst a budou zakrnělé. Kvalita a výnos sklizně budou významně sníženy. Staré listy žloutnou (chlorotisis) díky nedostatku chlorofylu. Kytky trpící nedostatkem dusíku jsou světle zelené až žluté, starší listy mohou odumřít a opadnout. Lemy listů nemusí být znatelně zkrabacené. Chlorosa se může rozvinout na celé rostlině. Stonek, stopka listu nebo povrch nižších listů může zfialovět.
Nedostatek síry (S)
Iniciální symptomy jsou žloutnutí celých listů včetně žilek, které obvykle začíná u mladých listů. Cípky listů žloutnou a ohýbají se směrem dolů. Nedostatek síry se projeví světle zelenými palicemi nebo mladými listy, které navíc nejsou dužnaté. dalším symptomem jsou protáhlé kořeny a dřevnatý stonek. Je to velmi špatně patrné na obrázku, horní stonky kytky jsou fialové. Mnoho odrůd sice má fialové stonky, ale tento trend se projeví na celé kytce nejen na horních stoncích (jako v tomto případě).
skopiroval sem to z threadu- vzhledove zmeny na kytkach! a oboji je celkem podobny!!!