Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na ph jdu s kys.dusičnou.Vodu ted testuju..levý tank jede pouze na demivodu+vše jak ma být a pravý jede na kohoutkovou,odstátou+vse do výse ec leveho.Prostě stejne hodnoty,s tim,že demi ma samotná ec 0,01 a kohoutkova ec 0,22.A přisel jsem na to,ze demi na srovnáni ph potřebuje cca o polovinu méně kys. k dosazeni adekvátni hodnoty.
A ty květníky okolo "předjíždím" kolegovi...u mě jsou jen na návštěvě).
Svítím na ně 400w philips sot-t.
A koukám,máš to nějaký povadlí...a taky vidím,ze kropís za "dne"...zkušenost ze zahrádky je taková,ze se čerpadla na rajský,kedlubny a jinou zeleninu outdoor,pouštela jen brzy z rána a nebo v podvečer.
Původní příspěvek od owerall Na ph jdu s kys.dusičnou.Vodu ted testuju..levý tank jede pouze na demivodu+vše jak ma být a pravý jede na kohoutkovou,odstátou+vse do výse ec leveho.Prostě stejne hodnoty,s tim,že demi ma samotná ec 0,01 a kohoutkova ec 0,22.A přisel jsem na to,ze demi na srovnáni ph potřebuje cca o polovinu méně kys. k dosazeni adekvátni hodnoty.
A pH ti kolísá v obou tancích???
Je možné, žes to třeba měřil se zapnutým čerpadlem (pH metr je hodně citlivá elektronika -- ale asi né zas tak citlivá, aby to způsobilo takovou odchylku).
citace:
Původní příspěvek od owerall A koukám,máš to nějaký povadlí...a taky vidím,ze kropís za "dne"...zkušenost ze zahrádky je taková,ze se čerpadla na rajský,kedlubny a jinou zeleninu outdoor,pouštela jen brzy z rána a nebo v podvečer.
Již je to v cajku, nebylo to ovšem rosením za dne ale příliš hutnou stravou. Podle mě rosení za dne není tak kritické -- čtyřikilo není slunce, navíc teď jsou pod nLite self blue -- ta nehřeje vůbec a nemá ani příliš velký světelný tok.
6.den
Ph lítá,ani nemluvím(v obou tancích)...ale už jsem si zvykl.
pořád mi chlastaj jen vodu,ec stoupá pomalinku s ubytkem vody zhruba o 3-4 setiny denně.
Kořeny uz prorazily a to mohutně,a nejvyšší kousek už meří 20cm!po 6ti dnech 11 cm nárust!!hustýýý.
Vlhkost drzím kolem 70ky.
Tot zatím vše...+foto.
11,den rustu
Ph jako obvykle....viz výše:O(
Podařilo se mi ty chudinky přehnojit,tak ted maji dietu o čisté vode demineralizované.
Budu rad za případné rady i kritiky.
Zatím se loučím.
no to by ses musel hodně snažit, abys je přehnojil Za to, jak vypadají, nemůže hnojivo, nýbrž výkyvy pH! Něco bys s tím měl udělat Jinak cože to používáš za hnojiva? Při pročítání mi to zřejmě uniklo.
Jo a klidně hnoj, 1/2 koncentrací nic nezkazíš.
Měj se,
g.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Myslís?...Ph mi litá slušně,dám 5,5 a za 5 hodin je tam 6ka.Ale pozor,to same se děje i v květníkách okolo a tam zalévám jednou za dva dny.Moje dalši podezření padlo na snižující lampu.Prvních 5 dní byla na max vysoko,a poté jsem ji dával každý den o 15 -20 cm níž.Nejvýše byla 1 metr od vrcholku.
Dík za konzultaci.
..ps..hnojky od hesi hydro....startbox...
Hmm, pH 6 není špatné, myslíš, že by se dalo konstantně držet na této hodnotě? S Hesi žádnou zkušenost nemám, takže se musím opakovat s mou univerzální radou - 1/2 koncentrace
No snad se to brzy spraví a SWK to rozjedou.
Měj se,
g.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Komstantně na 6,5 ph,a to uz bude asi dost.Pro sichr jsem zkalibroval ph i ec,abych nebyl za troubu.
pěestu zdar...dofam,ze to je jen nějaká hloupá detská nemoc))
Zdravím ve spolek..mam tu malý update.
18,den rust.
Dnes výměna media,kytky vypadaly nějak zuboženě,popáleně..takovou nezdravou barvu měli.A mimo jine nějak nevyvynutý kořenový system.
Opět dieta...tentokrat jsem přidal i peroxid vodíku(5ml),40ml root stimu do 15ti litru,ph se s peroxidem chová trošičku lépe.
Vlhkost jsem též přeonačil na nižší hodnoty..puvodně bylo kolem 80ky,ted to zkusim jet spíse pod 60RH.
Uvítám ja¨kékoli naměty,rady,či připomínky.Gg.
24.den rust.
Zdravim.
Tak mi to jde od desiti k peti.
Teplota den 20,5-22C noc 16-19C.
Vlhkost den 60-70rh,noc max 80.
Koreny jsou nevzrostle,takze porad jen korenak + voda cca 30ml na l.
Uz nevim co zkouset,tak by to chtelo nejake rady.Dam tomu 14 dni a potom menim osadku.
Zdar G.
Zdravim.
Po dlouhe uvaze jsem dospel k tomu,ze nema smysl drzet pri zivote kytku 25 cm vysokou se dvema vousy prismahnutych korenu a mnozstvym prischlych listu po 27 dnech rustu.
A dotaz zni,zda rizecky z techto mrzacku budou fit?Nebudou mit stejnej problem jako jejich pokazeni rodice?
Jen chci dodat,ze toto vzniklo zacatecnickou chybou tezkeho prehnojeni....zhruba ec 0,9 po zasazeni rizku do rw pestebnich kostek.
To vite,kdyz pisou 50ml/10 l vody...a ja vul to nalozil do nft...
Chybamy se clovek uci a ja dostal pekne na prdel)))
Velmi dekuji za prinosne rady)
Rizky tedy vyzkousim i pres vas cetny nesouhlas..hi hi.
Zde par fotek zesnulich,ale jeste je je necham jestli nahodou trosicku nezvetsi nektere vyhonky....
G.
A jakou teplotu roztoku jsi mel?...Tahle pohrebni faze je zapricinena korenama...pripalil jsem je jako rizky a ted uz to asi nerozchodej..kazda kytka ma jeden nebo dva fousy..coz je na 30 dnu rustu shit.Tak pevne doufam,ze aspon ty rizky vyjedou dobre,o vynos mi nejde,jde o to se to naucit. a poucit se z chyb.Me zlomila vaz hlaska v navodu u hnojiv..50ml nma 10 litru toho a onoho,ale nikdo uz nerekl,ze to ec bude 1,0)) a to to mimco zabije.
zdar ja mel podle fotek to samy.ale me se to tahlo uz od prehnojeny matky .vse mi zloutlo a nechtelo rust.koreny se take nevyvyjely.ja udelal chybu v tom ze jsem zaleval matku vodou uz pouzitou v bublaku.tam chybela slozka na rust=dusik..uz jsem to chtel vse vyhazet,i matku udelat novou.pak jsem zacal matku prolevat vodou cistou a zacala se uzdravovat.tady povede asi cesta k zachrane.podle me jsi mel malo dusiku pri rustu .