Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » nultý pokus:o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
owerall
Stálý Člen

Karma uživatele owerall - 84% PěstitelskáKarma uživatele owerall - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Na ph jdu s kys.dusičnou.Vodu ted testuju..levý tank jede pouze na demivodu+vše jak ma být a pravý jede na kohoutkovou,odstátou+vse do výse ec leveho.Prostě stejne hodnoty,s tim,že demi ma samotná ec 0,01 a kohoutkova ec 0,22.A přisel jsem na to,ze demi na srovnáni ph potřebuje cca o polovinu méně kys. k dosazeni adekvátni hodnoty.
A ty květníky okolo "předjíždím" kolegovi...u mě jsou jen na návštěvě).
Svítím na ně 400w philips sot-t.
A koukám,máš to nějaký povadlí...a taky vidím,ze kropís za "dne"...zkušenost ze zahrádky je taková,ze se čerpadla na rajský,kedlubny a jinou zeleninu outdoor,pouštela jen brzy z rána a nebo v podvečer.

Naposledy upravil owerall 06-03-2008 v 14:17 PM

Old Post 06-03-2008 v 14:11 PM
owerall je offline   Profil uživatele owerall   Find more posts by owerall   Foto galerie člena owerall   Click here to Send owerall a Private Message   Add owerall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od owerall
Na ph jdu s kys.dusičnou.Vodu ted testuju..levý tank jede pouze na demivodu+vše jak ma být a pravý jede na kohoutkovou,odstátou+vse do výse ec leveho.Prostě stejne hodnoty,s tim,že demi ma samotná ec 0,01 a kohoutkova ec 0,22.A přisel jsem na to,ze demi na srovnáni ph potřebuje cca o polovinu méně kys. k dosazeni adekvátni hodnoty.

A pH ti kolísá v obou tancích???
Je možné, žes to třeba měřil se zapnutým čerpadlem (pH metr je hodně citlivá elektronika -- ale asi né zas tak citlivá, aby to způsobilo takovou odchylku).

citace:
Původní příspěvek od owerall
A koukám,máš to nějaký povadlí...a taky vidím,ze kropís za "dne"...zkušenost ze zahrádky je taková,ze se čerpadla na rajský,kedlubny a jinou zeleninu outdoor,pouštela jen brzy z rána a nebo v podvečer.

Již je to v cajku, nebylo to ovšem rosením za dne ale příliš hutnou stravou. Podle mě rosení za dne není tak kritické -- čtyřikilo není slunce, navíc teď jsou pod nLite self blue -- ta nehřeje vůbec a nemá ani příliš velký světelný tok.

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Old Post 07-03-2008 v 11:49 AM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Karma uživatele owerall - 84% PěstitelskáKarma uživatele owerall - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

6.den
Ph lítá,ani nemluvím(v obou tancích)...ale už jsem si zvykl.
pořád mi chlastaj jen vodu,ec stoupá pomalinku s ubytkem vody zhruba o 3-4 setiny denně.
Kořeny uz prorazily a to mohutně,a nejvyšší kousek už meří 20cm!po 6ti dnech 11 cm nárust!!hustýýý.
Vlhkost drzím kolem 70ky.
Tot zatím vše...+foto.

Old Post 08-03-2008 v 21:51 PM
owerall je offline   Profil uživatele owerall   Find more posts by owerall   Foto galerie člena owerall   Click here to Send owerall a Private Message   Add owerall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

11,den rustu
Ph jako obvykle....viz výše:O(
Podařilo se mi ty chudinky přehnojit,tak ted maji dietu o čisté vode demineralizované.
Budu rad za případné rady i kritiky.
Zatím se loučím.

Old Post 13-03-2008 v 11:05 AM
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdar,

no to by ses musel hodně snažit, abys je přehnojil Za to, jak vypadají, nemůže hnojivo, nýbrž výkyvy pH! Něco bys s tím měl udělat Jinak cože to používáš za hnojiva? Při pročítání mi to zřejmě uniklo.

Jo a klidně hnoj, 1/2 koncentrací nic nezkazíš.

Měj se,
g.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 13-03-2008 v 11:18 AM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Myslís?...Ph mi litá slušně,dám 5,5 a za 5 hodin je tam 6ka.Ale pozor,to same se děje i v květníkách okolo a tam zalévám jednou za dva dny.Moje dalši podezření padlo na snižující lampu.Prvních 5 dní byla na max vysoko,a poté jsem ji dával každý den o 15 -20 cm níž.Nejvýše byla 1 metr od vrcholku.
Dík za konzultaci.
..ps..hnojky od hesi hydro....startbox...

Old Post 13-03-2008 v 22:09 PM
guerilla
Stálý Člen

Karma uživatele guerilla - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hmm, pH 6 není špatné, myslíš, že by se dalo konstantně držet na této hodnotě? S Hesi žádnou zkušenost nemám, takže se musím opakovat s mou univerzální radou - 1/2 koncentrace

No snad se to brzy spraví a SWK to rozjedou.

Měj se,
g.

"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "

Old Post 13-03-2008 v 22:31 PM
guerilla je offline   Profil uživatele guerilla   Find more posts by guerilla   Foto galerie člena guerilla   Click here to Send guerilla a Private Message   Add guerilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Komstantně na 6,5 ph,a to uz bude asi dost.Pro sichr jsem zkalibroval ph i ec,abych nebyl za troubu.
pěestu zdar...dofam,ze to je jen nějaká hloupá detská nemoc))

Old Post 14-03-2008 v 11:48 AM
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Zdravím ve spolek..mam tu malý update.
18,den rust.
Dnes výměna media,kytky vypadaly nějak zuboženě,popáleně..takovou nezdravou barvu měli.A mimo jine nějak nevyvynutý kořenový system.
Opět dieta...tentokrat jsem přidal i peroxid vodíku(5ml),40ml root stimu do 15ti litru,ph se s peroxidem chová trošičku lépe.
Vlhkost jsem též přeonačil na nižší hodnoty..puvodně bylo kolem 80ky,ted to zkusim jet spíse pod 60RH.
Uvítám ja¨kékoli naměty,rady,či připomínky.Gg.

Naposledy upravil owerall 19-03-2008 v 17:38 PM

Old Post 19-03-2008 v 17:32 PM
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

24.den rust.
Zdravim.
Tak mi to jde od desiti k peti.
Teplota den 20,5-22C noc 16-19C.
Vlhkost den 60-70rh,noc max 80.
Koreny jsou nevzrostle,takze porad jen korenak + voda cca 30ml na l.
Uz nevim co zkouset,tak by to chtelo nejake rady.Dam tomu 14 dni a potom menim osadku.
Zdar G.

Old Post 24-03-2008 v 11:59 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

pžřehnojený nebo špatný ph imho - prolej vodou

Old Post 24-03-2008 v 12:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Zdravim.
Po dlouhe uvaze jsem dospel k tomu,ze nema smysl drzet pri zivote kytku 25 cm vysokou se dvema vousy prismahnutych korenu a mnozstvym prischlych listu po 27 dnech rustu.
A dotaz zni,zda rizecky z techto mrzacku budou fit?Nebudou mit stejnej problem jako jejich pokazeni rodice?
Jen chci dodat,ze toto vzniklo zacatecnickou chybou tezkeho prehnojeni....zhruba ec 0,9 po zasazeni rizku do rw pestebnich kostek.
To vite,kdyz pisou 50ml/10 l vody...a ja vul to nalozil do nft...
Chybamy se clovek uci a ja dostal pekne na prdel)))

Old Post 25-03-2008 v 12:05 PM
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Velmi dekuji za prinosne rady)
Rizky tedy vyzkousim i pres vas cetny nesouhlas..hi hi.
Zde par fotek zesnulich,ale jeste je je necham jestli nahodou trosicku nezvetsi nektere vyhonky....
G.

Old Post 26-03-2008 v 14:01 PM
d3ath
Nový Člen

Karma uživatele d3ath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

cabas taky sem mel problemi s ph a vse se vyresilo bublatkem a topitkem bez toho mi to nedrzelo ani boha,ted miva spis tendenci klesat.pestu zdar

Old Post 26-03-2008 v 14:37 PM
d3ath je offline   Profil uživatele d3ath   Find more posts by d3ath   Foto galerie člena d3ath   Click here to Send d3ath a Private Message   Add d3ath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
owerall
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

A jakou teplotu roztoku jsi mel?...Tahle pohrebni faze je zapricinena korenama...pripalil jsem je jako rizky a ted uz to asi nerozchodej..kazda kytka ma jeden nebo dva fousy..coz je na 30 dnu rustu shit.Tak pevne doufam,ze aspon ty rizky vyjedou dobre,o vynos mi nejde,jde o to se to naucit. a poucit se z chyb.Me zlomila vaz hlaska v navodu u hnojiv..50ml nma 10 litru toho a onoho,ale nikdo uz nerekl,ze to ec bude 1,0)) a to to mimco zabije.

Old Post 26-03-2008 v 15:00 PM
jozef
Stálý Člen

Karma uživatele jozef - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

zdar ja mel podle fotek to samy.ale me se to tahlo uz od prehnojeny matky .vse mi zloutlo a nechtelo rust.koreny se take nevyvyjely.ja udelal chybu v tom ze jsem zaleval matku vodou uz pouzitou v bublaku.tam chybela slozka na rust=dusik..uz jsem to chtel vse vyhazet,i matku udelat novou.pak jsem zacal matku prolevat vodou cistou a zacala se uzdravovat.tady povede asi cesta k zachrane.podle me jsi mel malo dusiku pri rustu .

Old Post 26-03-2008 v 15:02 PM
jozef je offline   Profil uživatele jozef   Find more posts by jozef   Foto galerie člena jozef   Click here to Send jozef a Private Message   Add jozef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás