Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Táák, kytíz jsou ja EC 1 a nevadí jim to, páč není vidět žádný popálení od hnojek, ale za to asi může i to, že jsem snížil zálifku - jede to zhruba po 4 hodinách 15min. ale poslední dva dny jsem to zapínal ručně 2x denně - no holt henten grodankostky nejsou moc vzdušný Kořeny už lezou spodkem do roztoku, což jsem nečekal, že to proroste tak rychle, holt sílapříroda rulééz a asihodněkořeňáku
Jinak kytíz dostali "pletivo" alá mr. Co? Dneska tam dodám špejle a začneme holky pořádně trénovat v horizontálním prorůstání
Rostou rostou.
Oběvila se mi tam listová plíseň, tak vlhkost půjde dolů.. Zatím to ještě roste a tak nevím, jak přijmou vlhkost +- 20% příjde mi to málo.. ale přemýšlel jsem o takovým přípravku s přírodním latexem, který omezuje respirace nebo co.. Co myslíte?
Jo a myslíte, že bych už měl přehodit světlo tam? Mohl bych tam už dát 250 HPS, ale nevím, jestli to pletivo je už dostatečně prorostlý - zatím tam jsou zamotaný jen nejvytáhlejší hlavní výhonky, ale listiva tam je celkem dost.. Je to vlastně 3 týdny na růstu už..
Ách jo, lituju lidí, co jim nikdo s ničim nemohl poradit a všechno si museli odzkoušet sami, co se tohohle týče, respekt
No hele 250w do peřiňáku to je myslím moc sada ..já mám z peřiňáku řízkovnu, dvěstěpadesátku v asi tak 6 krát věčim prostoru a v kůl tubě noa mám tam tak 24 - 26 Celsiusů no jak kdy .. tohle nevim myslim že tam ty kytičky usmažíš .. každopádně skus a uvidíš..myslim že bys udělal nejlíp kdybys pokoumal scrog a tu úsporku na květ nebo slabší HPS 150W možná dokonce kilo .. čabas
2vofce: viděl jsem i menší prostory s dvěpadinou a eurem jen a stačilo to
Ale dík za upozornění, budu na to dávat velký bacha!
Jakóó, je tu možnost vyzkoušet jen tu 200w red úsporku, ale když už je ten sodík... Hmm, o5 dilema
2mach: jj, vypnul jsem zvlhčovačku a vlhkost je nyní 20% teplota 20-24.. dole u stonků bylo ráno 15°C
Problém s plísní je, že mám v bytě jednu obyč kytku dost napadenou, tak nevím, asi oškubu špatný listy, nějaký ten peroxidový postřik a ozon po celym bytě ať je klid! Ale ve šranku se to nerozšiřuje..
Dnes půjdu koupit něco, na co by se dala chytit objímka a větrák najednou a snad to sbastlim a spustim Nechce se mi kupovat komplet stínítko
Edit:nemáte někdo zkušenost s něčím, co se dá koupit v baumax/obi a jde na to lehce přišroubovat výbojka s objímkou?? a řetízky ?
Sodík, svítíme sodík, není to náhoda, že do jedný nohy sodík!
Michal ruléz
to by člověk nevěřil, co všecko se dá sehnat v 0BY ále nebudem předbýhat, těšte se na fotoupdejt, čeká vás ukázka sestavení držáku na výbojku i s ofukem a možností dvojího upevnění (závěs/přišroubování) a to vše celkem za 84,50 Kčs
HPS ale příjde na řadu až zítra, kvůli vychytání teploty a tak..
Hm, tak sodík včeera svítil cca. 4 hodiny, než nastala tma a ráno čumim do skříně a kytky museli povyrůst tak o 5cm!!! Kam to mam jako nacpat??
Jinak, EC upraveno až na 1.60, což může být taky část příčiny megarůstu.
Teplota se zvedla z 22°C na 26°C přez den.. Zkoušel jsem to snížit vypnutím topení v místnosti a zvýšením odtahu, ale marně.. asi to je tím, že světlo dopadá přímo na teploměr.. Nj.
Díky všem, co na to tady občas mrknou, a kdybyste měli nějakou kritiku, budu jen rad
Stačilo by přestat vyrovnávat pH vody kys. dusičnou a začít už fosforečnou? Samozřejmě s novým roztokem. Nebo i nějak změnit poměr složek A B? Resp. snížit zase EC a aplikovat PKáčko a možná i přepnout na květ už?
Čau jak píše ještědman 26 je naprosto vpohodě.Poměr složek A-B nech stejnej.Pokud ti to už ted přerůstá,tak okamžitě přepínej a ec pokud to zvládají nesnižuj. Snaž se to spíš ohýbat apod. Možná by stálo zato to i štípnout(klidně i před přepnutím-záleží na genetice).Ale to jen pokud to stím prostorem fakt nezvládáš.