Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cusec
-pěkný sexy bonbónky,ale když vidim ty listy řekl bych že něco postrádaj,ja bych typl celkem proměnný PH,hm?a důsledek je něčeho nedostatek příště bych to ohlídal aby to byly pořádný bonbóny!
2Moje: byly problemy s fosforem(dost dlouhodobi) pH drzim.Ted uz dostavaji jen FS o tyden pozdeji pouze voda a pak a do priste aspon vim kde byla chyba
Dobry den ve spolek
dnes je tomu jiz 61. dni co moje krasky jedou 12/12 a delaji mi velkou radost.dnes dostali naposled FS a ted je pred nami 9 dni co budou dostavat jen vodu.velka vetsina listu zezloutla potom co sem je prestal krmit.podivejte se sami.
1.celek
2.chronic
3.budha
4.budha
5.white rhino
6.budha team
Zdravim,
omlouvam se za mensi pauzicku ale nastala sklizen + dalsi zarizovani veci na dalsi grow znate to.Slecny byli skoseny 67. den 12/12 a celkem z nich bylo 155g.Presneji BUDHA 84g (nejvice protoze byli 3 rostliny a taky byli na rustu o 14 dni dyl) WHITE RHINO 38,5g (2 rostliny) CHRONIC 35g (2 rostliny)
pripojuji jeste nejaka fota ze sklizne
1.budhove
2.budha
3.chroni
4.chronic
5.lesik
6.nosal