Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » z řízků řízky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
leosag
Stálý Člen

Karma uživatele leosag - 94% PěstitelskáKarma uživatele leosag - 94% PěstitelskáKarma uživatele leosag - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

o cca čtrnáct dní později
Stále jsem zastřihával vrchní výrůstky asi 5krát-rosil vodu se spruzitem a taky jsem to jednou přesadil do trochu většího květníku

myslím že takhle připravené řízky si kamarád kterému je dávám může nejen hned přesadit ale může ihned přepnout
rostlinky jsou vysoké asi 2O cm od hlíny
HARD CORD skřínka posloužila dobře

komu se nelení tomu se zelení
BELADONA,BU,SS,SK-1 pod 250w sodík

Old Post 02-01-2008 v 18:29 PM
leosag je offline   Profil uživatele leosag   Find more posts by leosag   Foto galerie člena leosag   Click here to Send leosag a Private Message   Add leosag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás