Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stále je tu ve státě hromada ofcí (lidí s jiným "názorem") co proti tomu budou brojit ve stylu označování uživatelů konopí za feťáky a tak.. a kde jinde, než v hospodě u chlastu..
Byl bych rad, kdyby clenove prispivajici ty diskuze nepouzivali nick grower a podobny... Docela jsem koukal, ze vetsina tech nazoru stoji fakt za ho*no, misto toho, abychom ukazali, ze nejsme banda tupejch zhulek, tak mi pripada, ze dost lidi tam dokazuje prave opak
Psal jsem prispevek, ale nejak se mi to sesypalo a uz mi to nejde
heeej nejlepsi doufam ze to projde nejak uz fakt vezmu transparenty a vytahnu na hrad.
jak sem si to tak nak cet tak nektery lidi tam sou fakt teda jako BLAZNI.
Zdravim, jeste neni vyhrano ... ale je mi to uplne fuk, pac si jedu svuj rytmus ! A nejvic se bojim toho komercniho BOOMU ...
Soul Rebel: Mas pravdu, nad nekterymi prispevky by se meli autori zamyslet ... tim tomu nepomuzou!
A jeste neco: Soucitim s vami bratri a sestry zo Slovenska, tak pokud by se nejaka sestra mela chut prestehovat do rozumnejsi zeme ...
musim uznat ze ta dyskuse mi pripada jemne cenzuravana pac sem tam napsal sest prispevku kazdej s jinym tytulkem a objevil se tam jenom jeden?nevim nestalo se vam to taky?
Pro mně je nejdůležitější, aby si člověk mohl v klidu dát v hospodě cigáro a né chodit ven, ikdyž máme hospodu kde hulíme, ale myslím všude a to asi stejně nikdy u nás nepůjde.
no nepujde to uz jenom z toho duvodu ze se v hospodach nesmi kourit coz chce udelat EU v cele jeji oblasti tomu se uz nevyhneme to se deje vsude
spatny je ze podobne to chce udelat i s trávou.
Jj, at travu zlegalizujou. Uz se tesim az si budu v trafice kupovat brko za pade. Ja bych radsi jenom dekriminalizoval, prijde mi to rozumnejsi a levnejsi :-) .
IMHO ja bych drogy neresil vubec, kdo do nich spadne oddela se sam. Lidi s tim nadelaj, takovy krovaci se nam musej smat, kdyz tady zaviraj za trochu ganje a oni si tam zobou co jedovatyho chtej a kdy chtej.
P.S.: pokud nebudu moci uzivat zivota dle libosti necht zhynu a opet se zrodim v raji kde blbec nema sanci se dostat do vlady. sem torosku jetej, tak jen pro zasveceny :-D
Pokud jde o celou tu zprávu, nic ještě není rozhodnuto, on ani není ještě ministrem a nějaké to schválení či více než pravděpodobné neschválení, to je daleká budoucnost. To by čeští poslanci museli mít odvahu jako třeba v Holandsku a alespoň vrátka pootevřít, i když by to bylo jen na "zkoušku". Jak známo jednou na zkoušku, pak to zůstává obvykle napořád.
Nicméně tonoucí se i stébla chytá a stačilo by, aby se na nás, malé "growery", kteří pěstují jen pro vlastní potřebu, policie vys.ala a šla jen po dealerech.
Přečtěte si následující charakteristiku Strany zelených, mohu se mýlit neboť jsem se již mýlil častokrát v minulosti .
"Na pidilapálii kolem ministra školství je zajímavé jen to, že kolem této bouře ve sklenici vody se projevila vnitřní nesoudružnost a rozhádanost strany zelených. Nemůže být jinak. Strana založená na negaci, strana založená na odmítání, bez pozitivního programu, strana "protestní" nemůže mít pevnou vnitřní strukturu, jelikož se její vedoucí činitelé budou vždycky profilovat nikoli kolem "programové osy", ale kolem schopnosti kooperovat nebo být "proti". Genosse Kuchtová je víc proti, Bursíkovi hoví být ve vládní struktuře. To je jediné, co se dá říci zajímavého o této jinak zcela nezajímavé společnosti".
Původní příspěvek od ing Je to náš člověk.
Liška na HRAD...
.
no sice sem tušil, že se to jednou bude lagalizovat za pomoci populistickejch projevů mladejch politiků, ale tenhle Liška ne mě působí opravdu dost jako máslo mladý ... ale třeba se pletu
citace:
Původní příspěvek od jiris kvuli coffe shopu
kvuli velko vyrobe
kvuli tomu aby z toho ten nas peknej malej stat neco mnel
souhlas
kdyby z toho měl něco stát, tak by ukusoval z koláče dealerům, a to je dobre ... imho trh by se moc nerozrostl, jen by se posunul k legálnějším sférám
Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?