Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1- 2. krok,vlezu na tuhle divnou bednu,zabalenou v dece a na ni je polozenej polystyren
2- 3. krok,vlezu na tuhle polici,ktera se porad vykla a doufam ze se to se mnou cely nezborti...
3- 4. krok,posledni a nejhorsi,chytnu se rukama v ty dire,kazdou rukou na jiny stene a musim vysvihnout nohy nahoru a nak se tam divne prekulit do toho prachu a sracek co tam sou (kdyz uz sme u toho,nevadi kytkam nak moc prach??) a je to....
Naposledy upravil DanTheGreat 11-01-2008 v 14:22 PM
Takze,ja to nak shrnu: Vadi jim ze v noci nebezi poradnej odtah(bezi jenom ten PC srac,ten to taha ven)ani ofuk?? Vadi jim trochu prachu?? Vadi ze mam dementi odtahovej vetrak?? No tak to by bylo dneska asi vsechno co sem tady chtel,tak mi to dyztak poradne zkritizujte at vim co tam mam spatne a ja mizim,zatim cus...
Zdarec chlapáku.S tim přesazovánim mám špatný zkušenosti.Jenou jsem taky přesadil velkou kytku jako mas zapalovač a chudak to rozdejchavala docela dlouho a jedna to nezvládla vůbec....to už nikdy neudělám.Hele a na co máš tu žárovku ponořenou do štěrku.Napada mě jedina věc....jako zdroj tepla??
cuz. jakou teplotu ti udrzuje ta zarovka v tom sterku? a jakou mas teplotu v prostoru okolo skrine? ja resim ten samej problem a zatim mam koupenej malej primotop z termostatem ale stim budou asi problemky... jinak jak tam lezes tak ja a kamos mame ten samej pristup k nasi skrince dira mozna jeste mensi
pestoval sem venku "uspesne" ale prace mi krati cas a venku uz nejak nestiham. Tak sem se prestehoval domu
Hele tyjo,teplotu zistim co nejdriv,ale mam tam teplomer do sauny a ten zacina merit od 20ti ale dal sem tam ruku a pekne to hralo No a hele,lezu tam tak,jak sem to tady popsal na tech fotka,viz.-o neco vejs....
to tam budes mit tyhle dve? budes muset nejak pockat az ti ta mensi doroste tu vetsi...rozdily mezi nima budou fakt velky az prepnes na kvet. a co ta teplota. uz mas zmereno?
pestoval sem venku "uspesne" ale prace mi krati cas a venku uz nejak nestiham. Tak sem se prestehoval domu
Hmm,nevim,kdybych mel prachy tak tyhle 2 vyhodim a dam tam neco poradnyho... Az to pude,tak to narizkuju,takze je to stejne jedno,hele,teplota co sem cumel tak se pohybuje kolem 25-28 kdyz to bezi takze to je ok,v noci sem to este necehckoval...
Takze pohoda,kytky vypdaj docela slusne,minule ta mala byla naka zesrana,ale ted se nak spravila a docela dost povyrostla,pak ta druha,ta je taky docela drsna,to je ten NO-NAME co mi dal bratr,nak se rozvetvuje,jako FIM,aspon mi to tak pripada,podivjte se sami,dam tam fotky,ale pritom ja ji nestrihal a bratr rika ze ji taky nezastrihaval,takze je to naky divny.... Jinak,porad nemam zadny prachy,takze je to na hovno,nemam na poradny hnojky,na poradnou hlinu ,na poradny kvetinace,proste se mi to uplne nelibi,ale co,hlavne ze to roste....Taky posledni dobou mam dost prace,skola,naky hovna doma,takze to vsechno najednou nestiham,tak tomu mozna nevenuju dost pece,sem tam tak jednou za 3-4 dny,ale zijou takze pohoda... TED SE CHCI JENOM ZEPTAT NA VAS NAZOR: Co myslite ze s nima mam udelat,jak nejlip scheknu co je to za pohlavi?? A co s nima pak mam delat,mam je treba narizkovat,nebo je mam nechat vyrust a jenom to zastrihavat?? Samozrejme mi de o co nejvetsi vynos,to je jasny Takze,sem rad za kazdou radu,tak pls nebudte liny a neco mi k tomu napiste...
No a ted teda naky fotky:
TAK TOHLE JE TA Z TOHO SMINKA GOOD SKUNKU,NEVIM CO TO JE A TO JE NA HOVNO,ALE CO SE DA DELAT,NAHODOU VYPADA DOCELA PEKNE A OD MINULYHO UPDATU SE DOCELA SPRAVILA A POVYROSTLA A TO ZA DOCELA KRATKOU DOBU....
NO A TOHLE JE TA NO-NAME OD BRATRA,KOUKNETE JAK SE TAM NAK ROZVETVUJE,PRIPADA MI TO JAKO FIM,ALE JA TO PRAVE NEZASTRIHAVAL A BRATR PREJ TAKY NE,TAK TO NECHAPU
No tak to je zatim vsechno,ja du spat,sem unavenej a mam kocovinu,pfeeew,este ze mam na brko.... Tak jak sem rikal,nebudte liny a neco mi sem napiste,jestli to mam pak narizkovat nebo jestli je mam nechat takhle dorust,jak zistitit nejlip co to je za pohlavi a proste kazdej nazor,kazda rada se hodi Zatim cus...