Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus
-no máš to pochystaný K+ ,ale troufnu si říct že mají nedostatek Fosforu,ne?PK 13-14,vyborná věc na tento problém!Samozřejmě že je to na živitě neohrožuje ale měly by se lépe....měj se
ajaj: Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli.
@moje
jestli soudis podle zlutych listu, tak ty jsou spalene od vybojky. kazdopadne na pristi grow se chystam pk 13-14 poridit. ted uz to hnojit nebudu.
mame tady fotky dva dny pred sklizni. zitra rano uz se vybojka nerosviti a v reservoaru je pouze cista voda. kosa s nejvetsi pravdepodobnosti probehne 60. den kvetu.
dahazuji take zaverecnou tabulku hodnot.
pokud by to nekoho zajimalo, tak celkova cena pouzitych hnojiv je pro tento pest 657kc.
jeste se vratim k tomu zloutnuti listu o kterem tu psal clen Moje. souvislost s vybojkou jsem tomu daval proto, ze vyskyt byl pouze v listech nejblize vybojce. co je ale pricinou rict jiste nedokazu. je to muj prvni indoor takze bych jen hadal. pripadne nazory zkusenych pestitelu uvitam.
dobre poreseny a pekne udelana bednicka, nemas problem se dostavat az do zadu? pekny kytky, je tak dal.
ta tabulka neni moc dobre videt.
caj
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
@cajovnik
dozadu se moc dobre nedostanu (potreboval bych vetsi stafle ). ale u scrogu se asi nikdo poradne ke kytkam nedostane. snad jedine Ray.Wost ve sve nove pestirne
paradni prace k+, k tem listum ze ti takhle zezloutli, to je jedine dobre, kytka nemela ziviny v roztoku a cerpala je z listu, tim padem lepsi chut, takovej dukaz ze flushing funguje
Edit: aaaj ted koukam zes to mel zluty i pred tim.. tak to bude necim jinym.. mozny ze jak kolisalo to PH
jinak tech 160m3 na pachaci znamena max kolik do nej mas foukat, na to ufo to chce pachac se stejnym prutokem nebo nejlepsi bys mel sehnat si regulator otacek
PS: slo by foto porovnani palice s necim, a foto koplet skrine?
MAs to hodne pekne vychytany. K+ ti kazdopadne patri..Pak napis vynos ten by me dost zajimal.....nefim paldy se mi zdaj trosku maly....ale treba se mi to fakt jen zda vid
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
dik za kacka.
fotky s necim pro porovnani budou pri zitrejsi sklizni (jinak na nekterych fotkach je videt ram scrogu, mezi hrebicky jsou 4cm). jak psal Jpt palicky opravdu male jsou, je jich ale hodne. no uvidime jak to dopadne. vzhledem k mym nulovym zkusenostem s indoorem nejsem schopen odhadovat.
prihazuju vcerejsi fotku kompletu, je na ni videt mechanicky teplomer ktery zaznamenava min teplotu.
EDIT: prave sem se stal stalym clenem., se mi to konecne po peti letech podarilo.
EDIT2: teda po sesti
je videt, ze jsou opravdu male. byly take dost listnate, takze jsem je pekne dlouho strihal. cela procedure sklizeni mi trvala vice nez 8 hodin .
dojmy
ocekavam ze pomer na g/w bude dost nizky, ale i tak mam radost jak to napoprve dopadlo . hlavne tedy, ze se mi to padarilo bez vetsich komplikaci dotahnout do zdarneho konce.
system
k systemu bych rad napsal, ze NFT je pekne a ciste. na korenech je videt jak se jim pekne dari. growtank ktery mam je ale prilis maly a hodnoty (zejmena ph) v nem dost kolisaji. je tedy nutne dorovnavat na pozadovane velmi casto (temer kazdy den). pokud by tedy nekdo uvazoval, ze bude takovyto system kontrolovat jednou ci dvakrat tydne at na to rovnou zapomene a poridi si neco jineho.
chyby
asi zadny zacatecnik se nevyvaruje chybam.
za svou nejvetsi povazuji to, ze jsem kytky behem rustu malo prostrihal. mel jsem nechat maximalne polovinu vetvi nez tam zustalo. zpusobilo to pro svetlo neprostupnou masu a tvorbu obrovskeho mnozstvi mikropalicek.
take jsem se potykal s kolisanim ph, ale to za svou chybu nepovazuji, lepe dorovnavat uz jsem to vazne nemohl.
podekovani
chtel bych podekovat vsem clenum tohoto serveru za zverejnovani informaci o pestovani konopi. bez nich bych se nechytal.
jeste jednou vysilam dik clenovi Guerilla za poskytnuti reziva .
a sve pritelkyni, ze se mnou vcera strihala .
zacatecnikum
nepodcenujte zadny z faktoru pestovani a i napoprve muzete dosahnout relativne dobreho vysledku.
a hlavne se zbytecne neptejte, radeji hledejte. informaci je tu dost .