Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » strop scrog 250w nft
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Čus
-no máš to pochystaný K+ ,ale troufnu si říct že mají nedostatek Fosforu,ne?PK 13-14,vyborná věc na tento problém!Samozřejmě že je to na živitě neohrožuje ale měly by se lépe....měj se

ajaj: Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli.

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 20-12-2007 v 10:16 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrskin
Stálý Člen

Karma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

@moje
jestli soudis podle zlutych listu, tak ty jsou spalene od vybojky. kazdopadne na pristi grow se chystam pk 13-14 poridit. ted uz to hnojit nebudu.

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Old Post 20-12-2007 v 14:36 PM
mrskin je offline   Profil uživatele mrskin   Find more posts by mrskin   Foto galerie člena mrskin   Click here to Send mrskin a Private Message   Add mrskin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Od výbojky 250W přes cooltubu? a nespálily by se nejdřív blizny a pak až listy?nevim viď jen hádám .....
pak smažu

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 20-12-2007 v 14:59 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrskin
Stálý Člen

Karma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% PěstitelskáKarma uživatele mrskin - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

mame tady fotky dva dny pred sklizni. zitra rano uz se vybojka nerosviti a v reservoaru je pouze cista voda. kosa s nejvetsi pravdepodobnosti probehne 60. den kvetu.

dahazuji take zaverecnou tabulku hodnot.
pokud by to nekoho zajimalo, tak celkova cena pouzitych hnojiv je pro tento pest 657kc.

jeste se vratim k tomu zloutnuti listu o kterem tu psal clen Moje. souvislost s vybojkou jsem tomu daval proto, ze vyskyt byl pouze v listech nejblize vybojce. co je ale pricinou rict jiste nedokazu. je to muj prvni indoor takze bych jen hadal. pripadne nazory zkusenych pestitelu uvitam.

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Old Post 01-01-2008 v 19:30 PM
mrskin je offline   Profil uživatele mrskin   Find more posts by mrskin   Foto galerie člena mrskin   Click here to Send mrskin a Private Message   Add mrskin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cajovnik
Tea Master

Karma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

dobre poreseny a pekne udelana bednicka, nemas problem se dostavat az do zadu? pekny kytky, je tak dal.
ta tabulka neni moc dobre videt.
caj

__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-

cajovnikovy kytky

Glastonbury Hill
GIBRALTAR

Naposledy upravil cajovnik 01-01-2008 v 21:11 PM

Old Post 01-01-2008 v 20:02 PM
cajovnik je offline   Profil uživatele cajovnik   Find more posts by cajovnik   Foto galerie člena cajovnik   Click here to Send cajovnik a Private Message   Add cajovnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Cajovnik :
U te tabulky jsi musiš dat plnou velikost fotografie a pak to pujde dobře přečist

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 01-01-2008 v 20:33 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrskin
Stálý Člen

24 hours to cut Příspěvek č. 23

na fotkach je videt ja se pekne zakaluji trichomy

@cajovnik
dozadu se moc dobre nedostanu (potreboval bych vetsi stafle ). ale u scrogu se asi nikdo poradne ke kytkam nedostane. snad jedine Ray.Wost ve sve nove pestirne

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Naposledy upravil mrskin 02-01-2008 v 16:18 PM

Old Post 02-01-2008 v 16:07 PM
farda
Stálý Člen

Karma uživatele farda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

paradni prace k+, k tem listum ze ti takhle zezloutli, to je jedine dobre, kytka nemela ziviny v roztoku a cerpala je z listu, tim padem lepsi chut, takovej dukaz ze flushing funguje

Edit: aaaj ted koukam zes to mel zluty i pred tim.. tak to bude necim jinym.. mozny ze jak kolisalo to PH

jinak tech 160m3 na pachaci znamena max kolik do nej mas foukat, na to ufo to chce pachac se stejnym prutokem nebo nejlepsi bys mel sehnat si regulator otacek

PS: slo by foto porovnani palice s necim, a foto koplet skrine?

Old Post 02-01-2008 v 17:22 PM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jpt
Stálý Člen

Karma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% PěstitelskáKarma uživatele Jpt - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

MAs to hodne pekne vychytany. K+ ti kazdopadne patri..Pak napis vynos ten by me dost zajimal.....nefim paldy se mi zdaj trosku maly....ale treba se mi to fakt jen zda vid

Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL

Ultimate adrenaline outdoor 2010

Starej equip v novym roomu aneb 400MH->600HPS libra drip - 0,9g/W

2.GROW- 400W Bubbler. Misty/AK-48 -mno sklizeno .......

Neboj se a klikni!! zvlast pokud jsi novy

Ultimate adrenaline outdoor -konec vydarenej

Selekce Warlock

Old Post 02-01-2008 v 17:24 PM
Jpt je offline   Profil uživatele Jpt   Find more posts by Jpt   Foto galerie člena Jpt   Click here to Send Jpt a Private Message   Add Jpt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrskin
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

dik za kacka.
fotky s necim pro porovnani budou pri zitrejsi sklizni (jinak na nekterych fotkach je videt ram scrogu, mezi hrebicky jsou 4cm). jak psal Jpt palicky opravdu male jsou, je jich ale hodne. no uvidime jak to dopadne. vzhledem k mym nulovym zkusenostem s indoorem nejsem schopen odhadovat.
prihazuju vcerejsi fotku kompletu, je na ni videt mechanicky teplomer ktery zaznamenava min teplotu.
EDIT: prave sem se stal stalym clenem., se mi to konecne po peti letech podarilo.
EDIT2: teda po sesti

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Old Post 02-01-2008 v 17:37 PM
StrycekPompo
Stálý Člen

Karma uživatele StrycekPompo - 94% PěstitelskáKarma uživatele StrycekPompo - 94% PěstitelskáKarma uživatele StrycekPompo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Dost pěkný systém,, kámo opravdu respect ;p k+ je jasné

Co zasadím to možná i vyroste XD

Soog by PompO-650W-->Check it!!!!

Old Post 03-01-2008 v 21:46 PM
StrycekPompo je offline   Profil uživatele StrycekPompo   Find more posts by StrycekPompo   Foto galerie člena StrycekPompo   Click here to Send StrycekPompo a Private Message   Add StrycekPompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrskin
Stálý Člen

sklizeno Příspěvek č. 28

tak a uz se to susi. muzete se tesit na fotky ze slizne.

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Old Post 04-01-2008 v 02:15 AM
mrskin
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

takto dopadly koreny.

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Old Post 04-01-2008 v 11:57 AM
mrskin
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

a takto dapadly palicky.

je videt, ze jsou opravdu male. byly take dost listnate, takze jsem je pekne dlouho strihal. cela procedure sklizeni mi trvala vice nez 8 hodin .

dojmy
ocekavam ze pomer na g/w bude dost nizky, ale i tak mam radost jak to napoprve dopadlo . hlavne tedy, ze se mi to padarilo bez vetsich komplikaci dotahnout do zdarneho konce.

system
k systemu bych rad napsal, ze NFT je pekne a ciste. na korenech je videt jak se jim pekne dari. growtank ktery mam je ale prilis maly a hodnoty (zejmena ph) v nem dost kolisaji. je tedy nutne dorovnavat na pozadovane velmi casto (temer kazdy den). pokud by tedy nekdo uvazoval, ze bude takovyto system kontrolovat jednou ci dvakrat tydne at na to rovnou zapomene a poridi si neco jineho.

chyby
asi zadny zacatecnik se nevyvaruje chybam.
za svou nejvetsi povazuji to, ze jsem kytky behem rustu malo prostrihal. mel jsem nechat maximalne polovinu vetvi nez tam zustalo. zpusobilo to pro svetlo neprostupnou masu a tvorbu obrovskeho mnozstvi mikropalicek.
take jsem se potykal s kolisanim ph, ale to za svou chybu nepovazuji, lepe dorovnavat uz jsem to vazne nemohl.

podekovani
chtel bych podekovat vsem clenum tohoto serveru za zverejnovani informaci o pestovani konopi. bez nich bych se nechytal.
jeste jednou vysilam dik clenovi Guerilla za poskytnuti reziva .
a sve pritelkyni, ze se mnou vcera strihala .

zacatecnikum
nepodcenujte zadny z faktoru pestovani a i napoprve muzete dosahnout relativne dobreho vysledku.
a hlavne se zbytecne neptejte, radeji hledejte. informaci je tu dost .

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Naposledy upravil mrskin 04-01-2008 v 14:23 PM

Old Post 04-01-2008 v 13:54 PM
mrskin
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

po deseti dnech je ususeno a poctive zvazeno. navazil jsem 125g suchych palic a asi 20g jiz bylo zpracovano .

to dava
celkovy vynos 145g a pomer 0.58g/w

presto ze to neni nic moc pomer, kvalita i chut je velice dobra a tak spokojenost s prvnim pokusem zustava.

strop scrog 250w nft

strop scrog 400w drip

Naposledy upravil mrskin 14-01-2008 v 16:27 PM

Old Post 14-01-2008 v 16:16 PM
fiilo.punk
Stálý Člen

Karma uživatele fiilo.punk - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

dufam ze budeš robiť aj II krat mas to pekne...

Ten kto robí zo seba zviera oberá sa o bolesť z toho že je človekom. Dr. Johnsson

Old Post 16-04-2008 v 09:36 AM
fiilo.punk je offline   Profil uživatele fiilo.punk   Find more posts by fiilo.punk   Foto galerie člena fiilo.punk   Click here to Send fiilo.punk a Private Message   Add fiilo.punk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás