Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skerr : když už do tohosvího žaláře dáš kytku tak si ve FAQ přečti co všechno ji musíš zajistit. 14 hod světla je na začátek málo, takže 18 a basta!
Z čeho to vlastně budeš pěstovat ? doufám že z řezu...páč ze semínka ti nic za 2,5 měsíce nedokvete (semínko = měsíc růstové fáze)
Nečetl jsem ani zmínku o ventilaci ... neobejdeš se bez ní...
Hnojit budeš čím ?
Cau groweri chtel bych se zeptat na kolik vyjde celkove nejakej sodik kolem 80w-150w celkove se vsim co knemu potrebuju abych ho rozsvitil...Pac premejslim jestli by nebylo lepsi prejit z usporek na sodik nebo nejakou tu vybojku! Jo a jeste k tomu hnojeni je mozno pouzit dusíkaté vápno???Nasel sem ho ve sklepe a pise se tam ze ej to pro vyzivu rostlin ale nepisou tam na jake x_D
skerr=antifaq editor
ne vážně, s tou hnojkou ti neporadím, ale řek bych že ti to bude zvedat ph..být tebou jestli máš omezenej rozpočet (aspoň jsem to tak pochopil když čtu co chceš kutit), koupim wuxal na růst, stojí do kila, pak nějaký větráky na 12 v a 70 sodík..co máš za semena a kde hodláš mít box?
pane boze to jsem tu jeste nevydel nejdrive bys mel trochu postudovat.......je tu toho az moc si myslim na nauceni..
a sodik je vybojka a vybojka je sodik dusikaze vapno na to se vyprdni kup si v zahradnictvi neco a chces davat jak osodik do kartonu jo ?a s pasivnima dirama ?tak uz bys mel informovat maminku ze do tydne vyhorite cestz !
T woe to neni mozny kamosovy vyrostla za 3a pul tejdnu horni paluce a to svitil dvema 18watovima trubicema 12hod denne..Ale za to mu uz ejdna chcipla zezloutly a uschly nejdriv spodní lysty a pak dead cela ..
Ja zadny rezi ale nemam nebo sem mel ale ten sem vyhodilSem udelal kravinu...JA se dozvedel ze to de zasadit az kdyz to bylo v kosi az zase budu zastrihavat tak rez zasadim..A tu bednu mno spis po baraku hledam nakou vhodnou skrinku z ktery by se to dalo skutit..Ale nejspis to kopnu zase do pokoje na zem a nad to dam 3usporky to by mohlo zezacatku stacit
skerr: tohle nechápu...sice skříň teprv dělám, jsem začátečník v indooru, ale tohle je fakt špatný promiň jestli sem tě urazil, ale svítit 12hodin od začátku to bych neudělal, stejně jako pěstovat se sodíkovkou v papírový krabici, ve FAQu toho je dost, taky sem díky němu o něco chytřejší...zkus si to pročíst, určitě se to bude hodit...a netrap ty kytičky tak...a na to že dáš kytku na kvetení hned co začne růst kašli...k ničemu... nemyslíš?
jungle brother: otázka co se opravdu hodí nevim proč to tu je...
jungle brother:
Skerr je sice úplně strašná lama, ale oceňuji alespoň jeho snaho pěstovat. Pokud někomu neradí, nebo sprostě nenadává, tak je to v pohodě. Věřím, že čas to může zpravit... Nebo až věk?