Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
navrhuji hromadnou defenestraci a nastoleni anarchie, uz nechci dal zit ve svete kde padaji tresty pro trochu vypestovaneho plevele. vyrazme vsichni do ulic a hulme co to da
:-D
trosku sem se nechal unyst, ale tenhle system fakt smrdi a o tv nova ani nemluvim...
je absolutni blbost aby nekoho takle staryho notabene ze zdravotnima problemama zavreli za takovouhle picovinu. skoro bych se vsadil ze uplne v nejhorsim dostane podminku.
ani me neprekvapuje ze to resi policie. ta to koneckoncu resit musi kdyz o tom vi ale zajimalo by me kdo ji prasknul. kdyby mi neco takovyho udelal soused tak v lepsim pripade kompletne vyhori. udavani je to nejhorsi svinstvo jaky existuje. horsi nez vrazda.
Nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů
§ 187
(1) Kdo neoprávněně vyrobí, doveze, vyveze, proveze, nabízí, zprostředkuje, prodá nebo jinak jinému opatří nebo pro jiného přechovává omamnou nebo psychotropní látku, přípravek obsahující omamnou nebo psychotropní látku, prekursor nebo jed, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
toto je nevysvětlitelné
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán,
a)
spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny, nebo ve větším rozsahu
*a kdo ví jak přesně vypadá větší rozsah. Nikde nejsou přesně stanovené kvoty, tudíž nemůže policie, ani soud tvrdit, že je to velké množství.
když budu mít 100 g nebo 10 kg superhydročutkoskéra tak není možné určit jestli půjdu na 5 nebo 10 let do vězení. Je vidět že to je zcela na vůli soudce a to by nemělo být
jojo české zákony jsou opravdu na vysoké úrovni když dostane babka za podělané dvě kila kytky trest jako za několika násobnou brutální vraždu,,, pro naše zákonodárce je to očividně asi na stejné úrovní XD .....Taky se mi z té reportáže líbí ta hala XD určitě měla babka pronajatou celou halu a jela scrog XD
mno nejhorší mi na tom připadá ten doktor kterej říká něco co absolutně neni pravda. za to bych ho poslal na 2 až deset let jakožto člena organizované skupiny šířící lži
každopádně se rozjede diskuze páč je to kurevsky potřeba
a nedivil bych se kdyby to nějaký debilové čorkli zase
Ta policistka tam o ní mluví jako o nějákým nebezpečným dealerovi, který prodává herák a další sračky!!!
A že prej "vyrobila", to jako by jim udělala manikůru, vytřídila paličky a zabalila do dealeraků po Gečku???! ... beztak vážily ty kytky ještě mokrý s listama a stonkama .
Toto je fakt moc, už vidím babču, že pozve pár důchodců z okolí a udělají si smokepárty!!!
Jako fakt ne toto, neřeknu kdyby radši zabásli nějákýho narkobarona!
Mám dost této nekonečné demence!
LEGALIZE IT
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
72 let a 2 kilčo suchýho
Chápu,bohužel podle zákona to přehlídnout nemohli ale vyhrožovat 10ti letým trestem odnětí.
To je aprílový stav............
Pánové zahajuji protestní spánek......republika jde do řiti a mě je to líto......
Hele lidi ty zabery co tam na tv nova ukazujou sou autenticky nebo jen ilustracni (coz by tam muselo bejt napsany kdyz by byly) ??? pride mne to jako zabery z tech vietnamskejch skleniku v pze
Původní příspěvek od Evildoer Hele lidi ty zabery co tam na tv nova ukazujou sou autenticky nebo jen ilustracni (coz by tam muselo bejt napsany kdyz by byly) ??? pride mne to jako zabery z tech vietnamskejch skleniku v pze
ze by byla ta velka hala jeji zahrada? :P Fantazii se meze nekladou ...
Nejvic me udivila vyse trestu =-O a jeste to ze ji je 72...mela jeste par policistu zastrelit.. :-\... Nechapu...
VE VETSINE PRIPADU JE VYSE TRESTU ABSOLUTNE MAXIMALNI (dUCHODKYNE) A NEBO ABSOLUTNE MINIMALNI (Vrazda novorozene...) a 1% je normalnich.....no nic....zarazi me uplne vsechno ...Co budeme delat?Kdo ji vlastne prasknul?! o tom tam nic neni...
Zdarec vsem ...Takovyhle pripady me dycky ukrutne namichnou,co u nas existuje za hovady ve vlade,ze tohlencto vubec dovoli!!!
A proto to vidim na jediny mozny zpusob a to jest nova prazska defenestrace a vyhazet vsechny co sedej jen u koryt a hovno delajjj...
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Jí hrozí 10 let, prokurátorce co odsoudila Horákovou k trestu smrti hrozí jen 5!
za vraždu menší trest než za kytku trávy, to se mi nezdá moc košer...
jenže tý prokurátorce hrozilo trošičku víc, a u tý babky je to snad maximální sazba, kterou zřejmě nedostane, takže jabka hrušky..
mě se líbilo, jak řikala, že doufá, že jí to snad vrátěj to bylo fakt sladký a myslim si, a doufam, že z toho vyleze s maximálním minimem.
citace:
Původní příspěvek od Evildoer Hele lidi ty zabery co tam na tv nova ukazujou sou autenticky nebo jen ilustracni (coz by tam muselo bejt napsany kdyz by byly) ??? pride mne to jako zabery z tech vietnamskejch skleniku v pze
ilustráky tam bejt nemusej pokud ty původnáí záběry nemaj nějaký autorský práva, ale bejt by měly, pokud jsou, v rámci objektivity, ale kdo si na to dneska hraje...