Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
growland je drahy odporucam ti www.biobotanik.sk su to v pohode typkovia, lepsie je zavolat dopredu co chces a oni ti to zozenu budes to mat iste, lebo takto sa chlapci este len rozbiehaju a nejake veci im chybaju a ked chces nieco co nemaju v cenniku zozenu ti to... inak ah growshopy v cr posielaju na dobierku do SR
biobotanik, spasa SK growu. Moja druha najviac navstevovana stranka hned po groweri, ktora je prva . Z biobotanikom som nad mieru spokojny, vsetko co maju v cenniku dodaju ihned, alebo max. do jedneho tyzdna.
Lenze je tu este jeden shop growland, funguje vobec, ci len tak maju naraficenu stranku?
Wasco Growland funguje uz od minuleho roka a vsetko, co je na webe maju skladom. Uz som tam urobil niekolko nakupov a super.... Po tretej mi dali este aj super zlavu....inak treba si tam zavolat a uvidis sam ...inak neviem ako ta mohlo napadnut ze maju naraficenu stranku ved co som cital tak je to spolocnost s.r.o.
biobotanik je pohode obchodik nieco som kupocal ccez net a nieco aj osobne,dokazu sa prisposobit aj mimo pracovnych hodin .ja som tam napriklad prisiel 1 maja he
s tym biobotanikom musim len suhlasit kupoval som tam viacej veci aj som si objednal cez net a uplne v poho aj ked som chcel vymenit tovar tak to bolo besproblemou.a na tom ze sa s nimy da dohodnut aj mimo prac. dobu sveci aj to ze ces prac dobu som tam este nebol a to som tam bol viackrat.lepsi pristup obchodnika nepoznam.vrelo odporucam.
CHCEM SA OPYTAT MAM PUMPU VZDUCHOVU AT-A3500 prietok vody je na 120/6 ked vsak ponorim jeden koniec hadicky do kybla ide to po jednej bubline je to mozne....lebo ked pozeram fotky inyh clenov tak v tych kybloch im to poriadne buble.pls oradu je to normalne
Hydro na Slovensku? UPLNE V POHODICKE... Growshop je v Bratislave, da sa tam kupit total vsetko a predavaju tam dokonca aj semienka takze cista paradicka...