Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Matkárna 250W MH
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Capo
Stálý Člen

Karma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Mičurin: tys mě přesvědčil. Výkon skoro stejný a hlučnost vyřeším snižením otáček. Zjistil jsem, že to bude aktuální stejně až na jaře, protože tedka to tak stíhá tu kosu venku a ještě budu omezovat otáčky toho PC větráku co tam je tedka. A k topení přidám ještě jednu 100W žárovku. Tedka tam mají přes den 18°C a v noci pod 15 což se mi zdá málo aby zas nechytly plíseň. To by potom byla jejich smrt.

Old Post 23-10-2007 v 17:01 PM
Capo je offline   Profil uživatele Capo   Find more posts by Capo   Foto galerie člena Capo   Click here to Send Capo a Private Message   Add Capo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Capo
Stálý Člen

Karma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

JO a ještě to hlavní dneska jsem už konečně zvětšil skříň na 71 x 70cm, ale pořád svítím 150W MH, protože 250W metlu v e-instal neměli tak mi ji objednali a bude koncem příštího týdne. Akorát mám čas abych si zase vykutil většího A-winga pro nové světlo.

Old Post 23-10-2007 v 17:04 PM
Capo je offline   Profil uživatele Capo   Find more posts by Capo   Foto galerie člena Capo   Click here to Send Capo a Private Message   Add Capo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Capo
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Takže mám tu fotky Euforie, Double Dutche, Speed Queen a Super Silver Haze jak se jim aktuálně daří. Fotky na chuja protože jsem to fotil proti světlu a nechtělo to blesk.

SSH měl na začátku problémy s kořenama protože mu vůbec nechtěly tak 14 dnů růst. Přesunul jsem ho do klonovny a jak se v improvizovaném květináčku s igelitovým dnem objevily první kořeny tak šel zase do 2 litrového květináče a do matkárny. Tedka už zase jede a snaží se dohnat kolegyně. Hashberry měla úplně stejně problémy, ale odnesla to víc. Jednou jsem ji zapoměl ze začátku včas zalít a málem uschla. No uschlo toho nakonec dost kromě posledního spodního patra z kterého pustila nové hlavní větve a tedka má aktuálně tak 10cm ale kořenový bal už má pořádný a je v 2 litrovém květináči v klonovně.
Jinak listy se pořád kroutí nahoru. Nevím čim to může být. No vlastně možná už vím. Vysoké PH půdy. Dneska jsem ho změřil a bylo tak 7,1 až 7,4. A tak se ptám kolik moučky musím dát abych to tak nějak vrátil do normálních mezí. Jinak sem začal dávat vodu 5,5 PH at to taky pomůže.
Teploty až do předvčerejška ušly. V noci nad 15°C a přes den tak 25. Tedka jak se ochladilo tak v noci 11°C a přes den 19°C.

Dneska konečně dorazila MH 250W tak se jim zase přes den teploty zvednou. No ale na noc se mi nedaří vykutit druhou tak dobrou plechovku jako mám tu první. Vždycky v ní žárovka odejde. Nechápu co jsem udělal jinak v té první. No jenom je vyšší než ostatní ale jinak nic jiného.

Old Post 07-11-2007 v 21:33 PM
Capo
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak problém s kroutícíma listama je snad už natrvalo vyřešen. Bylo vysoké PH půdy (kolem 7,4). Tedka jsem začal zalívat vodou s PH 5,5 a listy se rovnají. Ty co byly pozohýbané moc se už asi nespraví, ale nové už mají krásnou nelesklou barvu a jsou pěkné. Euforia jak měla taky hodně pokroucené listy a jak se ji dělaly ty hnědé skvrny tak to bylo asi taky tím PH. Tedka už jedou nové listy a v poho.
Zítra rozjíždím nové ROOM tak hodím fotky. Je to v takovým kumbálku kde jsem si udělal prostor 125x64x80cm (v,h,š) s úpravou na zimu. Velikostně je to na 250W až až. Na stěnách pod folií je 3cm vrstva polystyrénu a tak by se to mělo mnohem líp vytápět a taky je to celkem velká místnůstka tak 130x68x260cm d,š,v takže když jsem si tam dal přímotom tak tam bylo okamžitě teploučko.

Old Post 22-11-2007 v 21:28 PM
Capo
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tak tady jsou slíbené fotky.
Nejdříve nové bydlení pro kytičky a potom módní přehlídka.

Fotky to hodilo v obráceným pořadí takže co je teda co:

Super Silver Haze
Speed Queen
Hash Berry - poměr s flaškou,
Hash Berry
Fruit Juice
Euforia
Double Dutch
pohled do domečku přes dvířka

Ještě se tu nevešla další moje novinka a tou je v dalším přízpěvku White Russian

Naposledy upravil Capo 25-11-2007 v 18:24 PM

Old Post 25-11-2007 v 18:19 PM
Capo
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

White Russian

Old Post 25-11-2007 v 18:24 PM
re:Bit
Stálý Člen

Karma uživatele re:Bit - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ahoj nějaká aktualizace? jinak vypadaj hezky, ať se daří k+

Cannabis is Nature's Way of Saying Hi!

Old Post 05-07-2008 v 10:17 AM
re:Bit je offline   Profil uživatele re:Bit   Find more posts by re:Bit   Foto galerie člena re:Bit   Click here to Send re:Bit a Private Message   Add re:Bit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HŘEBÍK
Stálý Člen

Karma uživatele HŘEBÍK - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

koukám dlouho nic

Old Post 20-03-2012 v 15:21 PM
HŘEBÍK je offline   Profil uživatele HŘEBÍK   Find more posts by HŘEBÍK   Foto galerie člena HŘEBÍK   Click here to Send HŘEBÍK a Private Message   Add HŘEBÍK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás