Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » !!!!!!! W A K E U P, before it´s TOO L A T E !!!!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 17

Vysmátá cyklistko a teď si představ, že takhle to průběžně bude čas od času celý život. Něco se stane a nevíš co.
To mě vždycky dostane.
Máš ode mě K+

nemo

Old Post 07-04-2002 v 03:31 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

muzu se zeptat kdy presne to bude toho 4.5 na ty letny, moc by me to zajimalo

Old Post 07-04-2002 v 12:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To Kif

Podívej se do oznámení na MMM...., ale jinak ve 13:00.
Doufám, že také dorazíš.

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 07-04-2002 v 13:27 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

no o tom nepochybuj, ale protoze tam chci privest jeste daksi lidi tak potrebuju vedet presnej cas
jinak hloupej dotaz: co to je MMM

Old Post 07-04-2002 v 13:46 PM
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

to Kif Příspěvek č. 21

Milý Kife

Nic ve zlém, ale vážně pochybuji o tom, že umíš číst.
V rubrice oznámení si klikneš na MMM..., což znamená Million Marihuana March a tam se na různých stránkách dočteš spoustu podrobností.
Hurá do toho!

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 07-04-2002 v 13:56 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

mila lady,
dekuji za info, uz jsem si vsechno rpecetl a je mi to jasne
mimochodem muze mi nekdo rici kolik lidi tam bylo treba loni?

Old Post 07-04-2002 v 14:41 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

kifíku, koukni na http://www.legalizace.cz - jsou tam reporty ze všech minulejch akcí i s fotkama

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 07-04-2002 v 14:55 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

dude,
no jsem asi fakt slepej, na ten web sem se samozrejme dival i pred tim, ale nic sem nevidel, no dekuji za trpeliovst

Old Post 07-04-2002 v 15:02 PM
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

cyklistce: Příspěvek č. 25

Ahoj cyklistko (doufámžeužaspoňSmějícíse),

někdy mám taky dojem, že mám o kolečko víc, někdy si říkám že asi moc o věcech přemýšlím. Rozhodně jsou to věci, které mě do _kopce_ v kontextu moderní společnosti určitě NEpostrkují.
Ani teď vlastně nevím co bych měl psát teď dál, touha popisovat všechno slovy typická pro lidstvo mě občas zrazuje. Takže tento příspěvek bude taky trochu divné...?
Ale věz, že v duchu tě do kopce postrčím (aspoň co píšu tyto řádky), v mysli jednoho je snad tolik pomocných rukou, kolik je hezkých dušiček. Efekt se asi těžko projeví navenek, se slovy tuplem ne, ale v hlavě si to můžem představovat svobodně pořád, jakkoli. Pokud si neucítila popostrčení, tak to ještě zkusím aspoň s K+
---
A jinak, co vím, tak MMM se bude konat i v Brně že? Pražáci, nebudete to jenom vy na letné, Brno se taky určitě připojí.

a ještě něco 4 Aloo:
V jednoduchosti je krása ... určitě platí; někdy, když se točí dost těch koleček "navíc" by se dalo taky: V jednoduchosti je spása.

ale jak praví Mňága&spol : Nepropadejte žádné naději.

Ať slunko svítí na všecky müsli (jako všem do myslí) a 4. května.

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 08-04-2002 v 22:42 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás