Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nic ve zlém, ale vážně pochybuji o tom, že umíš číst.
V rubrice oznámení si klikneš na MMM..., což znamená Million Marihuana March a tam se na různých stránkách dočteš spoustu podrobností.
Hurá do toho!
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
někdy mám taky dojem, že mám o kolečko víc, někdy si říkám že asi moc o věcech přemýšlím. Rozhodně jsou to věci, které mě do _kopce_ v kontextu moderní společnosti určitě NEpostrkují.
Ani teď vlastně nevím co bych měl psát teď dál, touha popisovat všechno slovy typická pro lidstvo mě občas zrazuje. Takže tento příspěvek bude taky trochu divné...?
Ale věz, že v duchu tě do kopce postrčím (aspoň co píšu tyto řádky), v mysli jednoho je snad tolik pomocných rukou, kolik je hezkých dušiček. Efekt se asi těžko projeví navenek, se slovy tuplem ne, ale v hlavě si to můžem představovat svobodně pořád, jakkoli. Pokud si neucítila popostrčení, tak to ještě zkusím aspoň s K+
---
A jinak, co vím, tak MMM se bude konat i v Brně že? Pražáci, nebudete to jenom vy na letné, Brno se taky určitě připojí.
a ještě něco 4 Aloo:
V jednoduchosti je krása ... určitě platí; někdy, když se točí dost těch koleček "navíc" by se dalo taky: V jednoduchosti je spása.
ale jak praví Mňága&spol : Nepropadejte žádné naději.
Ať slunko svítí na všecky müsli (jako všem do myslí) a 4. května.
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.