Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsou vitalni, nezloutnou mi listy (i kdyz spodni malinko jo).. Hodne pomohla uprava ph, driv mi zloutly strasne moc.. PH vody z vodovodu je vyssi nez 7.. Musim ji srazet dolu a rekl bych, ze hodne taky udelal peroxid vodiku, enzymy jsem nasadil az ted.. Jedou slecny a mam z nich radost.. peace
Prislo na ostrihani spodnich listu na holkach, vzal jsem i nepotrebny haluze a zkusim z toho vyrobit nejakej hashik.. Dneska dostanou papaat a trosku pritvrdim v davce hnojek + alga blute.. dam jim ho na zkousku a pak pred finalem enzymy a final solution.. Pred koncem ostriham listy a necham holky doject tak, aby vybrali hnojky a vse nepristupne ve vyslednem materialu pryc.. Listy slouzi jako zasobarna zivin, ke konci jsou ji prd platny (cca 5 dni pred kosou) a akorat by mi tahaly do palic zbytky hnojiv, tot muj nazor.. Bubler ma katastrofalne malo vody, ale jeste to prezije..
Zdrawim a prinasim nejake nove fotesky z roomu.. kytisky jsem prestavel, abych u nich uklidil a ku te prilezitosti i vyfotil.. osobne bych uvital vase tipy.. odmenu neslibuji (pozn.: pokud chcete lepsi fotky, tak si pockejte...)
Opet prinasim fotesky uz babicek.. Jeste maji cas, pekne se ted nafukuji, jsem si myslel, ze uz moc nepojedou, ale oni me mile prekvapily holky.. EC 1.5 mozna vic, PH okolo 5,6.. jeste pet dni a zacneme s ocistovaci kurou.. smrstil jsem je vsechny k sobe, aby byly holky co nejblize u svetla.. Vice foto..
Uz mame sklizeno.. Celkem bylo 17 kytek, 7 jich slo predcasne cca 60g a ostatni maji cca 140g (rozlozene na jedne z fotek).. takze vysledek bude okolo 200g +- 20g.. newim presne, protoze se strasne prasilo