Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska mi přišly fotky kytek,co mám u kamoše na chatě,ta spíše keříková kytka je NL a ta vytáhlejší by měla být Shiva,ale ta není 100% a myslím,že je to něco jinyho( bohužel byl v těch řezech chaos )
Kytule nejsou ničím hnojeny,ani to není v plánu
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
mno to vypadá jedle
jenom mě zaskočilo jak vypadají O_o
minulej rok byl k outdooru schovívavější...
tento rok přišel chlad příliž brzy...
kyti teprve v rozkvětu...
jestli sou ty fota aktuální tak to vyjde tak na konec října/začátek listopadu ?
wooo hooo
já minulej rok sklízel na přelomu září/říjen O_o
taky to byl indoor model
ty bláho tak přeju co nejkrásnější počasí..
(já kdybych byl na tvém místě bych normálně dotáhl kábely z 400W sodíkovkou a pověsil to nad to páč za poslední dny sem moc slunka neviděl, akorát včera a snad dneska bude hezky...)
snad se příroda jen zblbla a vrátí trochu do normálu a bude ještě hezké "babí léto" fakt doufám
hodně zdaru
Ahoj,ano fotky jsou aktuální,ted nevím co tě zaskočilo? ,myslím,že to dokvete v pohodě,nějak nato nespěchám Pokud jsi sklízel na přelomu září/října,tak jsi to měl nejspíš ze semen,nebo nějakou dřív zrající odrůdu,když tak napiš alespon jakou? Obě ty kytky jsou z řezů
...lalalalááááá...
Ahojte,tak konečně mi všechny holky kvetou,uvidím jak to budou stíhat,přinejhorším dokvetou v pokoji Ty první dvě,takovy pofidérní mi zničily třásenky,už ted je vidět,že to bude hodně řídky
Jinak hnojím už jen Bloomem,cca do každé 2-3 zálivky 4ml/l,občas propláchnu enzymama...
upozornuju,že kvalita fotek je hrozná ,ale před sklizní už to cvaknu digitalem(doufám)
...lalalalááááá...
Juchůůůů šišule pěkně bobtnají,krásně voní a jsou nádherně oroseny,jinak kytky mají něco přes metr a nechám je venku ještě 2-3 týdny,snad nechytnou plísen
...lalalalááááá...
Fotečky z dneška,další týden pujdou asi holky ze země Ohledně těch žlutých listů,jak se mě někdo ptal,proč je neoberu? Tak proto,že to chci nechat všechno na přírodě
...lalalalááááá...
Poslední holky co zustaly na balkoně,všechny mají ještě čas.Za pár dnů pohnojím naposled bloomem a pak už jen voda s enzymama.Škoda,že nevím co je co ,papaja,chronic,danny boy.
...lalalalááááá...
Jako nechci ti do toho kecat, ale kdy plánuješ sklízet, když chceš ještě hnojit? V outdooru se blbě flushuje, protože substrát pomalu prosychá a jde z toho jen vlhkost ve který se daří plísním.
Rači o pár g míň, než dávivej (nevim esi je správný i, nemam nainstalovanej word s kontrolou pravopisu) kašel při hulení během sezóny 07-08
Klidně mi do toho kecej,jsem jen ráda za nějaky postřehy.Zatím jsem si nevšimla žádneho náznaku plísně,kontroluju to každej den,ale máš pravdu,že jen otázka času,kdy se objeví.Všechny blizny jsou ještě uplně bíly a šišky pořád jedou,ikdyž celkem pomalu.Ohledně toho flushování:2-3 týdny by měly stačit ne?
...lalalalááááá...
Zdravim growerku malem sem spad zezidle dyz sem videl ze pestujes G13 ale bohuzel krizenou Pisni sem potom prosiim jak se ji vedlo,slysel sem ze je docela nachylna na plisne a atd.Chtel bych ji taky skusit ale zatim info me nejak nepresvedcily.Jinak kyti vypadaj krasne,ale nezrale.....
hulibrco:už jsem je dala do bytu,takže dozrají pekně doma
freeloader:tu G13xMTNF jsem sklízela jako první,ani bych neřekla,že je něco extra.Hodně malej výnos(ale to byla spíš moje chyba),zato šišky yly tmavě fiaolovy,skoro černy,s plísní žádnej problém nebyl
...lalalalááááá...