Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Zakony ktere by grower mel znat
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Warl0ck
Pěstitel

Karma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

.. pekny.. nic ve zlem.. Nehodlam se tim nejak vic zabyvat.. tim pravem, ale kdyz uz vedet svoje zakladni svobody, co a do jake miry muzu.. nebo co mi pak hrozi.. neznalost zakona neomlouva -ale mi ukazte jednoho cloveka, kterej ho celej zna.. peace

a souhlasim s tebou, ze se to nedodrzuje a ruzne poslapavaji pravo jako takove.. to jsou smernice pro cloveka, ale ty zvirata, co na ne neplati si delaji co chteji.. praxe je jina.. Mi to pomalu pripada jako vlada soudcu..

Old Post 21-11-2007 v 15:55 PM
Warl0ck je offline   Profil uživatele Warl0ck   Find more posts by Warl0ck   Foto galerie člena Warl0ck   Click here to Send Warl0ck a Private Message   Add Warl0ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás