Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Odrazové fólie Diamond
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zajonc:
a jaká máš typ toho rockwoolu? Dost bude totiž asi záležet na hustotě...

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 05-09-2007 v 19:10 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

je nemam skrin z rockwollu .... nechal sem si udelat od sikovneho kamarada "jakoby" foliovnik....a slouzi zatim luxusne...fotky muzu klidne dodat...ale tak zitra protoze dneska uz nebudu fotit nic

Old Post 05-09-2007 v 19:24 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sultan0069
Stálý Člen

Karma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

... no fotky sem dej to je jasný

Old Post 06-09-2007 v 14:00 PM
sultan0069 je offline   Profil uživatele sultan0069   Find more posts by sultan0069   Foto galerie člena sultan0069   Click here to Send sultan0069 a Private Message   Add sultan0069 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ZeeGun:
skříň z rockwoolu je blbost, spíš myslíš skříň v které je izolace rockwool, ne? Asi za 14 dnů bych měl mít skříň i rockwool, tak se pak v mém topiku můžeš podívat jak to bude vypadat. Patro s pěstírnou bude mít 6 cm tlustou desku a patro s ventilátorem, pacháčem apod 10 cm.

Ale pozor, s rockwoolem neni žádná sranda jak jsem si myslel. Na skladu ho nemá skoro nikdo a rockwool prý nestačí vyrábět ani dostatek normálních desek, natož nějaké speciálnější, jako je třeba Airrock ND. Musel jsem psát a volat do mnoho obchodů, než jsme sehnal obchod v místě bydliště, kde do bude do 14 dnů, jinde řikali až po dvou měsících.
Další věc je, že ty desky se neprodávají po kusech, ale po celých balíkách!

Takže bacha na to. Tak 95 % obchodů s rockwoolem ten rockwool prostě na skladu nemá.

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 06-09-2007 v 16:47 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafara87
Nový Člen

Karma uživatele rastafara87 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

myslite ze se vyplati do ty folie zainvestovat?? a jestli by eventuelne mela vyraznej vliv na vynos?

Old Post 06-09-2007 v 20:16 PM
rastafara87 je offline   Profil uživatele rastafara87   Find more posts by rastafara87   Foto galerie člena rastafara87   Click here to Send rastafara87 a Private Message   Add rastafara87 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

rastafara87:
já myslím, že vyplatí. Jak jsem již dneska psal. Daná věc sice zlepší výkon o málo, ale když je takových lepších věcí více, tak se to nasčítá a rozdíl už podstatný bude. Takže já osobně bych pokud to jde nešetřil na ničem...

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 06-09-2007 v 21:10 PM
rastafara87
Nový Člen

Karma uživatele rastafara87 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Calzone : dik, nebudu

Old Post 06-09-2007 v 21:18 PM
rastafara87 je offline   Profil uživatele rastafara87   Find more posts by rastafara87   Foto galerie člena rastafara87   Click here to Send rastafara87 a Private Message   Add rastafara87 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Faster
Stálý Člen

Karma uživatele Faster - 83% PěstitelskáKarma uživatele Faster - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Zdravím vás všeci. ohledně tý fólie nedávno jsem ji kupoval a koupil jsem jenom tu reflexní jak udávaj že má odraz něco kolem 90% je to prostě ta bílá a v growu kde jsem to kupoval jsem mluvil stim chlapíkem o tý střibrný a on sám řekl že si myslí že je to zbytečný kupovat tak drahou . Protože se prej v boxu práší a ten prach co si sedne na tu fólii prej zbůsobuje že má nakonec odrazivost něco taky kolem těch 90%. Ohledně toho lepení osobně se mi nejvíc osvěčila ta oboustranka zkoušel jsem to nějakým spešl lepidlem ale to se pak celý zkrabatělo takže to bylo na prd.

Old Post 12-11-2007 v 12:01 PM
Faster je offline   Profil uživatele Faster   Find more posts by Faster   Foto galerie člena Faster   Click here to Send Faster a Private Message   Add Faster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Nj, ale ta odrazivost se stejně tak může snížit u té obyčejné. No ale než se sníží odrazivost nějak extrémně, tak to stejně každý nejspíš očistí.

Koupil jsem si tu diamantovou fólii a moje poznatky jsou zatím takové, že rozhodně neni nehořlavá, protože je z rubu stejně nějaký igelit a že protože je promačkávaná, zmenšila se rapidně plocha povrchu a lepit oboustankou to půjde nejspíš hůř...

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 12-11-2007 v 16:09 PM
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Komu se nechce moc investovat tak: http://www.lekarna.cz/folie-izoterm...tribro-stribro/ Odráží jak ta z growshopu, ale odráží i teplo, kdo má problémy s vysokou teplotou tak nedoporučuju!!!!

Old Post 12-11-2007 v 16:36 PM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Vy fóliáři ! scatche má 100% pravdu, jen bych doplnil pár informací

To jak ti kytky v boxu (roomu) porostou, záleží na tom jaké podmínky jim pro život připravíš. A ty podmínky mají jakousi posloupnost!!! ... nebudu verbomoci dávat do pěstírny kvalitní folii když mám trable s PH EC teplotou a dalšími nezbytnými hodnotami.(Když ji tam přes to všechno dám kytkám stejně líp nebude)

Efekt bude mít v případě, kdy kytky rostou v podmínkách pro ně ideálních (výživa, teploty, PH, EC, vlhkost, ...) a SVĚTLO!!! Folie odráží snad 99% paprsků co na ni dopadne, a rozptylky vlisovány do foliee rozptýlí paprsek do několika a světlo je rovnoměrněji rozložené po celé pěstební ploše.

Snad všichni chápu že je potřeba udržovat kytky ve skvělé kondici, aby jejich organismus pracoval na 100%...

Kaspars

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 13-11-2007 v 10:37 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

scatche, Kaspars

Pánové, nikdo tady přeci netvrdí že nejlepší je srát na všechny důležité věci a zabývat se pouze fólií. Samozřejmě, že se pokusíme udělat kytkám co nejlepší podmínky, toto je jako takový bonus.

Uvědomujete si, že takových detailů kde se to dá zlepšit třeba jenom nepatrně je mnoho a všechny se sčítají a ve výsledku už to znát bude?

Stejně nechápu smysl vašich příspěvků, tady se řeší odborné věci a vy tady vykřikujete, že je to všechno nanic. :/

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 13-11-2007 v 14:05 PM
indianzmoravy
Stálý Člen

Karma uživatele indianzmoravy - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

No já tam mam oboustranou lepicí pásku tzv. kobercovku, stále mne 10m 50Kč a fakt to lepí jako prase
Jinak mam tam bálou reflexivní folii a je to úplně f poho, ta diamantová sice vypadá luxusně, ale myslim si že to zase takovej extrémní rozdál nebude.. Spíš investovat do větráků a světla než dávat skoro 300 za fólii.

Old Post 14-11-2007 v 20:28 PM
indianzmoravy je offline   Profil uživatele indianzmoravy   Find more posts by indianzmoravy   Foto galerie člena indianzmoravy   Click here to Send indianzmoravy a Private Message   Add indianzmoravy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

indianzmoravy:
a z čeho je ta kobercovka prosím tě, je to jako ta klasická neprůhledná, pevná kobercovka? Já si koupil oboustranku, ale je to taková ta průhledná (jednostarná verze je třeba na papír) a ta nevypadá že zalepí tu diamantovku... :/

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 16-11-2007 v 06:22 AM
Faster
Stálý Člen

Karma uživatele Faster - 83% PěstitelskáKarma uživatele Faster - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ještě ktej fólii stim prachem ta diamond má v sobě ty prolisy na lepší lom světla a právně vnich se usazuje ten prach ale je fakt že když se to třeba jednou za týden otře tak to bude asi ready. )

Old Post 16-11-2007 v 08:19 AM
Faster je offline   Profil uživatele Faster   Find more posts by Faster   Foto galerie člena Faster   Click here to Send Faster a Private Message   Add Faster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Calzone
scatche, Kaspars
Pánové,....
Stejně nechápu smysl vašich příspěvků, tady se řeší odborné věci a vy tady vykřikujete, že je to všechno nanic. :/

Odborné? Já myslel, že tady se řeší, jak si má Calzone nalepit fólii

citace:
Chtěl bych se zeptat: ta výška 1,3 mi stačit na celou skříň nebude a budu to muset napojit. Je lepší to dát přes sebe a spojit to třeba nějakou oboustrannou izolepou, nebo to dát přes sebe a přelepit hliníkovou lepící páskou? Tu pásku už mám, ale bojím se, že tím zbytečně uberu "výkon" té kvalitní fólie, když bude místo přes tu fólii.

citace:
SIMOR:
díky moc chlape! A jakou oboustrannou izolepu použít? Jak široké se dělají?
A ještě k těm připínáčkům, kde se dají sehnat nerezové? Je to běžné zboží?

citace:
SIMOR:
kutiku myslíš jako takový ten obchod s nářadím, kde mají třeba i šroubky, hřebíky apod? Aha, tak TY lepící pásky jsou docela mastné, zvlášť když jsem dal už 150 za tu hliníkovku. Ale na tý diamondce by ta páska byla asi jak pěst na okno a znervózňovala by mě, tak jdu asi do těch oboustranných...

citace:
SIMOR:
A jak si prosím tě přesně myslel to "Spojnice boků jen přes sebe."?

iamnoting:
já když o tom přemýšlím, tak to ani nebudu asi moc udělat připínáčkama, protože to nebudu dávat na dřevo, ale na rockwoolovou desku. Ještě jsem jí teda neviděl, tak nevím jestli by to v ní drželo. Uvidím, v nejhorším to tam přilepím leidlem co budu lepit ten rockwool do skříňě.

citace:
...
Koupil jsem si tu diamantovou fólii a moje poznatky jsou zatím takové, že rozhodně neni nehořlavá, protože je z rubu stejně nějaký igelit a že protože je promačkávaná, zmenšila se rapidně plocha povrchu a lepit oboustankou to půjde nejspíš hůř...

citace:
indianzmoravy:
a z čeho je ta kobercovka prosím tě, je to jako ta klasická neprůhledná, pevná kobercovka? Já si koupil oboustranku, ale je to taková ta průhledná (jednostarná verze je třeba na papír) a ta nevypadá že zalepí tu diamantovku... :/

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Naposledy upravil Tayem de Tox 16-11-2007 v 09:30 AM

Old Post 16-11-2007 v 09:25 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás