Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás všetkých. Za prvé by som chcel poďakovať za všetky káčka kt mi posielate a za druhé mám dosť vážny problém. Dnes som bol v meste a kúpil som si akvaristický merač pH, taký ten keď ho nakvapkáte do vody tá sa sfarbý a vy zistíte pH. No a ja ho mám v mojich kýblikoch priveľmi vysoké. Medzi 7,3 - 8 čo je mrte. Máme asi veľmi tvrdú vodu...myslíte že prevarením by bolo pH nižšie? Alebo čo by som mohol použiť z toho čo je doma dostupné na jeho zníženie? Čítal som vo faqu veľa vecí ale to čo by som v poho doma zohnal pre hydro nedoporučujú takže neviem prosím pomôžte...meral som aj pH Magnezie a má ho v poho pod 6 možno 5,8, ale bojím sa ju použiť kôli zvýšenému množstvu minerálov. Tak teda neviem, potrebujem poradiť
Ja ti poradim aj ked neviem ci ti to moc poradi ... chod napr do baumaxu abo do niakeho velkeho obchdou a kup si PH- do bazenou myslim ze by to islo pouzit a nestoji to ani moc vela
Tak som tu zase po nejakej dobe...kedze problemy s pH sa mi nepodarilo vyriesit a kvetinky len zivorili rozhodol som sa ich vratit pode. Som z toho velmi sklamany ze mi tie bubbleriky nevysli ale nevadi ved snad nabuduce Kvetinky su uz v hline a prave piju. Photos dodam az zajtra lebo dnes sa mi uz bohvieako nechce. Chcem ich nechat este do konca tyzdna na raste a potom ich uz prepnem, aj tak to uz je o 2 tyzdne neskor ako som planoval. Dufam ze z toho nieco bude. A este nepoznam ani pohlavie takze je to blbe. Ved uvidime...
Tak tu su tie slubene fotky. Dufam ze sa to do konca tyzdna zlepsi ked budem prepinat na kvet. Mam uz aj PC ventilator tak ho tam skusim zajtra nainstalovat
1, este v kyblikoch
2, prerastene korienky pre klonoch
3,4,5, uz v hline
čest
jak koukam na 3 foto od spodu na teto
straně už sou kořeny bile ...tam ze začatku sou hnědě a
to je špatně tet to vypada celkem pěkně
k+ posilam a držím palce myslíž že ten atman
3500 utahne 4 kyble? chtělo by to ph a ec metr.....
njn ale prachy hrajou dnes roli čest a at se daří
Cafko, krasne kyti... jak mas vyrobenou tu krabici?? Ofot to jeste... zajima me to...mam neco podobnyho, zatim klicky v hline skunk. Chci udelat box jako mas ty... fakt moc pekne