Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim....
White Skunky se začaly krásně košatět a docela se už táhnou takže brzy pokvetou.
Shaman už začíná kvést, ale ještě to pořád není ono..Zatím se mějte-----PEACE
Zdravim Všechny....
Další photoupdate...Shaman už kvete,ale white skunky ještě vůbec!Omlouvám se za kvalitu fotek, ale je to focené mobilem! Až kytky pořádně pokvetou tak si seženu foták!
Zdravim,
Včera jsem přesadil ty White Skunky do země!
Shaman už pěkně kvete, ale WS vůůůbec! Jsem zvědavý kdy začnou kvést, ale ještě je časV brzké době přidám fota...
Shaman už začíná cukrovat a blizny se zbarvují do růžova, ale z fotek to není vidět, protože je to focené mobilem a nejdou tam vidět takové detaily jako u fotáku..
Zdravim Všechny Growery...
Další photoupdate, shaman už krásně začíná cukrovat i voňět, ale ty White Skunky mi dělají starost ještě vůbec nezačínají kvést, aby ještě stihly dozrát...