Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele kámo nic nevzdávej,cca za 40 dní najíždím NFT tak doufám že to pujde.....
Něco bylo špatně,kašli na to,to musí jet.....
Tak ať je teda co kouřit
zdarec
nakaši: ok přesvedčils mě kyti teda dojedu az dokonce..., ale asi uz je prepnu na květ?!, ikdyz jsou takhle prtavy, cca 10cm bo to mas jeste nechat? zda- se mi ze to stejne neroste...
libang: zvlhčovačku sem nakop takovym zpusobem, ze mi zni zbyl jen větrák..., nepotřeboval jsem ji...ted ji naopak potřebuju, tak planuju dokoupit...vlhkost resim hadrem na CT a namočenejma grodan kostkama na amazonu...+ parnïcek s pet flasky....
Simor: super tak to se tešim...nevim proč mi teda na tom žloutnou listky, u chronica sem tam rezatej...EC je pod 1 a ph drzim 5,5-5,9
tak tady par fotek, snad to napovi...ec vychozi vody (destilky) sem nameril 0,007.... "sam cumim, mam dva zdroje destilky a kazda ma ruzny hodnoty..." EC vody v nadrži sem nameril 1,065 a PH 5,94, ktery jsem snizil na 5,6....
i-k: soustrast. momentálně řešim podobný problém: homemade aero, malá vlhkokst a EC vody z vodovodu 0.7 když sem jim dal pro začátek 1/4 dávku hnojek, EC vyskočilo přes 1 a kytky to těžce odsrali. jak už asi sám zjistils, tak pokud se neco posere, tak ti aero během 24 hodin udělá ze skříně hřbitov - což je asi nejvěčí nevýhoda tohoto substrátu