Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar.
pro ten si dnes půjdu teprv na poštu i s cooltube. Ale ponevadž se ochladilo venku na cca 25°C tak je v growroomu 27°C. Kytkám to nevadí, takže tam maximálně dám cooltube a ten silnější odtah použiju až příští grow.
Kolik jsi dal za ten novej ventilátor? a jekej má výkon? já jsem jel taky 400w přes cooltubu a stačilo mi na uchlazení 3 pc větráky, teplota se pohybovala okolo 23-30 stupnů
Takže po pár dnech su tu zas s novýma fotečkama z 21. dne růstu ze semen.
CT a nový ventas jsem již naistaloval a závěr je takový, že teplota ve skříni je konstantně o 1°C vyšší než v okolí (tzn. kolem 24°C), vlhkost je furt kolem 50-60%, víc to nevyženu. Zatím žádní biologičtí škůdci na obzoru. Asi 3tí den trénuju kytičky ve SROGU (i když nevim teda kdo koho trénuje). Mám ještě tak 1m místa na posunutí lampy a tak nevim jestli mam zastřihnout ještě jednou. Hnojím od včerejška denně zálivkou A+B Bcuzz 2ml/l, každá kyti 300ml roztoku večer. V plánu mám ještě tak 7 dní růstu.
Takže sem nějak pomalu přepnul, doufam že v tu správnou chvíli. Kyti se vytáhli za těch 5 dní cca o 10 čísel, takže už z nich nejsou takové roztomilé keříky. žádné choroby ani škůdce jsem nezaznamenal zatím.
Teplota 25°C-27°C , záleží jak je venku
Vlhkost 60%
hvodoland :zdar, kámo nějak tě nechapu ale tak
Tak o5 zdravím těch pár sledovačů mojeho začátečnického trýdu o grilování K-2 masíčka. (trocha sebekritiky je vždy na místě ne? )
Kytiz konečně doufám přestali kompletně růst do výšky, Ze 7 semínek byl pouze jeden samec, což je celkem dobrá bilance.
Jedna kytka je taková dost atypická její výškou (zřejmě genetická dispozice) (o ní jsem si původně myslel, že jako jediná bude samec, ale nebylo to tak).
Každopádně mi kytiz krapet přerostli, takže příště přepínám už tak 14. 15.den růstu, i ze semen (ze kterých už doufám nikdy nepojedu, teda aspoň indoor).
Další věc, musel jsem oddělat pletivo, protože tam zůstala velká díra po samci. Takže používat scrog u growu ze semen na ho....vno.
No nevadí aspoň je to všecko pěkně prosvícené. Rozšíříl sem pak ještě stínidlo a podivil sem se jak se skříň rozzářila .
Tož tu to je
Jo sorač za kvalitos de fotos ale, foťák má kolega kdesi v irsku bo co. Ale tak na telefonní fotky to zas není taková hrůza
hnojky Bcuzz AB 3ml/l + Bloom 1,5ml/l, denně 400ml
Jo ještě k umístění CT, měl sem ji tak 10-15cm nad paličkama a v pohodě ale kvůli lepšímu plošnému prosvětleni sem ji posunul tak o 3-4 cm výš.
Každopádně od 600W CT+A-wing je podle mně kotel vychytávka